Η αναγνωρισμένη Chef Αγγελική Χαραμή, πρωτοπόρος της plant based γαστρονομίας, φιλοξενείται στο ARK για δύο αξέχαστες βραδιές γεμάτες γαστρονομική απόλαυση!
Ακολουθώντας τις αρχές της Απλότητας και της Ισορροπίας, και εκφράζοντας τη φιλοσοφία του βιγκανισμού, η Αγγελική Χαραμή παρουσιάζει ένα εκλεπτυσμένο μενού με 7 δημιουργικά πιάτα, καθένα εμπνευσμένο από την ποικιλία της φύσης και τη γαστρονομική ανάμειξη διαφόρων πολιτισμών.
Το Μενού: Ένα Ταξίδι στη Γεύση
- Μελιτζάνα καπνιστή με καμπαγιάκι , λάδι σχοινόπρασου, chilli strings, φουντούκι, crispy πράσο
- Χορτόπιτα με χόρτα εποχής, λάδι μυρωδικών, τραγανό chips βίγκαν φέτας, αφρό αρωματικού τυριού
- Τραγανό κράκερ φυκιών με σεβίτσε κοτόπουλο του δάσους με πορτοκάλι και μανταρίνι, λάδι chilli
- Εικονικό Ριζότο από τοπιναμπούρ, με κρέμα φουντουκιού chips τοπιναμπούρ , αγκινάρα κονφί , τρούφα, χώμα καπνιστού τοπιναμπούρ
- Καπνιστό λάχανο με miso από κριθάρι, ψητό σουβλάκι κοτόπουλο του δάσους, αρωματικό Κους κους, αφρός κολοκύθας , λάδι ευκάλυπτου
- Φιλέτο σεϊτάν με αρωματική τερίνα πατάτας, σάλτσα πόρτο με ρόδι, αφρός μανιταριού ,καπνίζετε σε ευκάλυπτο
- Αφρός χαλβά με σορμπέ μανταρίνι και περγαμόντο, τραγανό φιστίκι Αιγίνης
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το ταξίδι γεύσεων στο ARK την 21η και 22η Δεκεμβρίου 2023.
Η Αγγελική Χαραμή είναι τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η Chef του ξενοδοχείου Koukoumi, το οποίο αποτελεί το πρώτο και μοναδικό vegan ξενοδοχείο στην Ελλάδα και το μοναδικό vegan πεντάστερο στην Ευρώπη. Επιπλέον, η ίδια έχει διδάξει τη vegan κουζίνα και εργάζεται σε διάφορα project ανά τον κόσμο.
Πληροφορίες και κρατήσεις: 210 894 8882
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0