Ο πιο όμορφος κήπος της καλοκαιρινής αθήνας βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, το αίθριο του Alexander’s Lounge γίνεται μια ονειρεμένη απόδραση που σε κάνει να αφήνεις πίσω σου τον θόρυβο της πόλης καθώς σε καλωσορίζει στην εκλεπτυσμένη του ατμόσφαιρα. Εδώ τα ελαιόδεντρα, οι δάφνες και τα κυπαρίσσια εκφράζουν το μεγαλείο της ελληνικής φύσης, ενώ τα πολύχρωμα λουλούδια προσθέτουν τη δική τους νότα χαράς για να απολαύσεις κάθε στιγμή.

 

Οι γεύσεις του Il Giardino Segreto Menu έρχονται να μαγέψουν τις αισθήσεις σου και να θυμίσουν ότι η μεσογειακή παράδοση είναι ένας πολύτιμος θησαυρός γεμάτος από γαστρονομικές εκπλήξεις. Ο executive chef Αστέριος Κουστούδης και η ομάδα του δημιουργούν πιάτα aperitivo που αναδύουν τα αρώματα και τη νοστιμιά των φρέσκων εποχικών υλικών, ενώ στον φούρνο ψήνεται η χειροποίητη πίτσα με προζυμένιο ζυμάρι –θα την απολαύσεις σε πέντε διαφορετικές εκδοχές– και η αχνιστή φοκάτσια που γίνεται βάση για την μπρουσκέτα της επιλογής σου. Μια εκλεκτή επιλογή τυριών από την Ιταλία συνδυάζεται με τα premium αλλαντικά που καθημερινά εναλλάσσονται στη vintage μηχανή κοπής, κερδίζοντας τις εντυπώσεις τόσο σε γεύση όσο και σε styling.

 

Il Giardino Segreto

 

Το αυθεντικό βελούδινο τιραμισού και το χειροποίητο ανάλαφρο gelato του pastry chef Αλέξανδρου Κούφα συμπληρώνουν τη γευστική εμπειρία και το pairing με τα κοκτέιλ και τα απεριτίφ που ετοιμάζονται στο μπαρ είναι ένα δροσιστικό ταξίδι που αξίζει να ζήσεις ξανά και ξανά αυτό το καλοκαίρι. Η wine list με ετικέτες από την Τοσκάνη, το Πιεμόντε και τη Σικελία σού δίνει την ευκαιρία να κάνεις μια εξαιρετική οινογνωσία, αφού θα βρεις πολλές επιλογές που σερβίρονται σε ποτήρι.

 

Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, Αθήνα 210 3330748

gbroofgarden.gr

Ώρες λειτουργίας: Atrium of Alexander’s Lounge: 11.00-02.00, Il Giardino Segreto: 17:00-00:00

Οδηγός Γεύσης