ADVERTORIAL

 

Το Jackaroo είναι ένα success story που μέσα σε λίγα μόλις χρόνια έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά του με την έννοια του γευστικού, πληθωρικού, ανεπανάληπτου street food. Ξεκινώντας από τον Πειραιά, ο Μιχάλης Μαντζουράνης δημιούργησε ένα νέο κεφάλαιο στη γευστική σκηνή της Αθήνας, φέρνοντας στην πόλη μια γερή δόση από αμερικανική κουζίνα, εκλεκτές επιλογές ποιοτικών υλικών και αρκετή από την προσωπική του τρέλα για το καλό φαγητό. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν καθημερινά τις σαντουιτσάρες και τα λαχταριστά μπέργκερ που πλέον μπορείς να βρεις σε 4 καταστήματα, σε Πειραιά, Κυψέλη και Νέο Κόσμο, ενώ από Σεπτέμβρη το φαινόμενο Jackaroo ετοιμάζεται να κατακτήσει το Περιστέρι και την Αγία Παρασκευή.

 

Με hero product το εμβληματικό κοτόπουλο πανέ που μαρινάρεται για ώρες σε μυστική συνταγή και συνοδεύεται από τις χειροποίητες σος που παρασκευάζονται στην κουζίνα, το Jackaroo έχει κερδίσει τις καρδιές μας όχι μόνο με τη φιλική, παρεΐστικη ατμόσφαιρά του αλλά και με πιάτα που προκαλούν τη foodie πλευρά αλλά και τις αντοχές σου, όπως το σάντουιτς Chicken Savage με 3 κομμάτια fried chicken, διπλό τσένταρ, διπλό μπέικον, τηγανητό αυγό, iceberg, sweet chilli σος και αγιολί ή το Crunchy Crunch Chicken που φτιάχνεται σε ψωμάκι brioche με 2 κομμάτια fried chicken, τραγανά Doritos, διπλό τσένταρ, διπλό μπέικον, onion rings, τηγανητό αυγό, μαγιονέζα, iceberg και sweet chilli σως. Στα must και τα mega sandwiches 30 εκατοστών με χειροποίητα μπιφτέκια από μοσχάρι 100% ή 5 κομμάτια τηγανητού κοτόπουλου.

 

Jackaroo
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Όλα αυτά τα καταπληκτικά μπορούμε πλέον να τα απολαμβάνουμε στο νέο υπερσύγχρονο καθιστικό του Πειραιά που μόλις άνοιξε απέναντι από το κατάστημα της Σωτήρος Διός 45. Το Jackaroo δημιουργεί μια νέα εμπειρία απόλαυσης που απλώνεται σε 160 τ.μ., χωράει 100 καθήμενους ενώ η arcade διακόσμηση, εμπνευσμένη από τα ’90s και τα ’80s, την εποχή των videogames και των παιχνιδομηχανών, δημιουργεί το στέκι που πάντα θέλαμε με τα νέον φώτα, τα χαρούμενα χρώματα και τους αναπαυτικούς καναπέδες.

 

Στα νέα μηχανήματα self-order μπορείς να παραγγείλεις το αγαπημένο σου street style food χωρίς να περιμένεις στην ουρά, ενώ στο νέο στέκι μπορείς να δοκιμάσεις το handmade απολαυστικό παγωτό βανίλια με σιρόπι σοκολάτας ή βύσσινο μόνο με 2 ευρώ. 

 

Jackaroo
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Δεν είναι τυχαίο ότι το Jackaroo έχει κατακτήσει 2 φορές το παγκόσμιο ρεκόρ ημερήσιων παραγγελιών μέσω της πλατφόρμας Wolt, με το κατάστημα της Κυψέλης να φτάνει τις 1.200 παραγγελίες σε μία μόνο μέρα. Εκείνο όμως που πραγματικά αξίζει είναι το street food party που στήνεται καθημερινά έξω από κάθε κατάστημα, δίνοντας το στίγμα μιας συνολικής απόλαυσης που δεν έχει να κάνει μόνο με τη γεύση. 

 

Το Jackaroo που αγαπάμε με πάθος ετοιμάζεται να κάνει τα επόμενά του βήματα στη Θεσσαλονίκη αλλά και στο εξωτερικό, μεταφέροντας όπου πάει τη χαρά της αυθεντικής street food κουλτούρας που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο.

 

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς, Κολοκοτρώνη 126, Πειραιάς, Φωκίωνος Νέγρη 18, Κυψέλη, Καλλιρρόης 73, Νέος Κόσμος, Αγία Παρασκευή & Περιστέρι: coming soon

www.jackaroo.gr

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches

TikTok: jackaroo_sandwiches

Linkedln: Jackaroo

Οδηγός Γεύσης