Είναι κοινό μυστικό για τους αθηναίους πως όποιο γλυκό και να επιθυμήσεις, θα το βρεις στον Καγγέλη, που βρίσκεται στου Ζωγράφου από το 1982.

 

Σιροπιαστά, πάστες, βουτήματα, γλυκά του κουταλιού και, φυσικά, λαχταριστά παγωτά παραμένουν σταθερές αξίες μέχρι και σήμερα σε αυτό το θρυλικό ζαχαροπλαστείο. Μυρωδιές που συνεπαίρνουν τις αισθήσεις και ξυπνούν αναμνήσεις με το που θα μπεις στο κατάστημα και εικόνες που ισοδυναμούν με χίλιες λέξεις –και γεύσεις– γίνονται καλός λόγος να κάνεις μια στάση στη γλυκιά γωνία του Ζωγράφου, απ’ όποιο μέρος της Αθήνας κι αν έρχεσαι.

 

Η συνταγή της μακρόχρονης επιτυχίας του Καγγέλη περιλαμβάνει προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές, αγάπη, μεράκι και σεβασμό, από τη στιγμή της εκτέλεσης κάθε συνταγής μέχρι και τη στιγμή που την απολαμβάνει κάθε πελάτης.

 

Καγγέλης

 

Τουλάχιστον δυο γενιές μετρούν τα παγωτά τους κάθε καλοκαίρι με τις πολλές και λαχταριστές γεύσεις αυτού του ζαχαροπλαστείου. Παγωτό σε μπολάκι ή χωνάκι –ερώτημα που διχάζει κάθε παιδικό μυαλό– και το αιώνιο δίλημμα τι να πρωτοδιαλέξεις από τις αγαπημένες γεύσεις. Ανάμεσα στις επιλογές το κλασικό, γνήσιο καϊμάκι αλλά και η ακαταμάχητη Ferrero ή η smooth και η καραμέλα που ευχαριστούν τον ουρανίσκο σου. 

 

Πιστός στις γλυκές απολαύσεις, ο Καγγέλης σου προσφέρει αμέτρητες προτάσεις είτε σοκολατένιων πειρασμών είτε παρασκευών βγαλμένων από την παράδοση, όπως τα χρυσαφένια σιροπιαστά ή τα πολίτικα γλυκά, με must το απόλυτο σάμαλι. Εδώ αποκτάς νέες γλυκές αναμνήσεις που συνδέονται είτε με την καθημερινότητα ή και με τις πιο γιορτινές μέρες που θέλεις να θυμάσαι για καιρό.

 

Χλόης 37 & λεωφόρος Κουσίδη 30, 210 7756729 

www.kaggelis.gr 

Instagram: zaxaroplasteio-kaggelis

Οδηγός Γεύσης