Στο μάτι των Γαργαλιάνων υπάρχει μια παραδεισένια παραλία που θυμίζει τροπικούς προορισμούς. Η Χρυσή Ακτή δεν είναι μόνο μια ατελείωτη αμμουδιά που βρέχεται από πεντακάθαρα γαλάζια νερά, είναι και ένα σημείο που συνδυάζει όσα θέλεις να κάνεις για να ζήσεις μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές χάρη στο ΚΟΑ. 

 

Ένα all-day beach bar με εντυπωσιακό σχεδιασμό, που καταφέρνει να παραμένει σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό τοπίο. Φτιαγμένο έτσι ώστε κάθε στιγμή να βρίσκεις αυτό που έχεις ανάγκη, το ΚΟΑ προσφέρει πολλές διαφορετικές γωνιές, επιλογές και γεύσεις που θα απολαύσεις σε έναν χώρο προσεγμένο σε κάθε του λεπτομέρεια.

 

Το πρωί ο καφές εδώ είναι μια εμπειρία ηρεμίας που συνδυάζεται με κολύμπι στα ήρεμα νερά. Οι επιλογές για σνακ είναι πολλές και τα κοκτέιλ αρχίζουν από νωρίς να φτιάχνονται για να σε δροσίσουν. Όλα αυτά γίνονται ακόμα πιο απολαυστικά στις άνετες ξαπλώστρες που προφέρουν αληθινή ξεκούραση δίπλα στη θάλασσα.

 

ΚΟΑ beach pool bar
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Στο KOA δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθείς, αφού ο χώρος της πισίνας είναι μία ακόμα μοναδική εμπειρία γεμάτη vibes ζωντάνιας. Βουτιές, παιχνίδι, πολύχρωμα ποτά και uplifting μουσική σε κρατάνε μέχρι αργά σε αυτήν τη γωνιά του KOA που μόνο γωνιά δεν είναι, αφού όλα εδώ προσφέρουν την άνεση που επιθυμείς για να χαλαρώσεις όσο χρειάζεται και να διασκεδάσεις όσο θέλεις.

 

Οι γεύσεις της κουζίνας έρχονται να συνοδεύσουν κάθε στιγμή, κάθε όρεξη και κάθε περίσταση. Ελαφριά πιάτα, δροσιστικές σαλάτες, καλοφτιαγμένα κρέατα που μπορείς να συνοδεύσεις με ένα ποτήρι κρασί ή με το αγαπημένο σου κοκτέιλ. Άλλωστε, το ΚΟΑ δεν το αποχωρίζεσαι εύκολα. Θα μείνεις μέχρι αργά το βράδυ, χορεύοντας στις μουσικές των DJs που ξέρουν πώς να δημιουργούν ένα άκρως καλοκαιρινό πάρτι.

 

Εξάλλου, οι #KOASUNDAYS είναι πλέον καθιερωμένες και αυτά τα πάρτι έχουν γίνει εμβληματικά. Γνωστοί DJs παρελαύνουν στα decks για να σε παρασύρουν σε μια διαφορετική κάθε φορά εκδοχή της διασκέδασης. Εκείνο που δεν αλλάζει ποτέ είναι η summer διάθεση και η μοναδική ενέργεια που σε παίρνει μαζί της.

 

ΚΟΑ beach pool bar
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Δεν είναι τυχαίο ότι το KOA είναι ιδανικό σημείο για πάρτι, γάμους και κάθε γιορτινή εκδήλωση που θέλεις να μείνει αξέχαστη. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι εδώ κάθε μέρα μοιάζει με γιορτή!

 

Χρυσή Ακτή, Μάτι Τριφυλίας, Γαργαλιάνοι Μεσσηνίας, 6979 220433

Facebook: KOAbeach

Instagram: koabeachofficial

Οδηγός Γεύσης