Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν η Κουτσή Κατσίκα εμφανίστηκε στο λιμάνι του Λαυρίου με πολυπολιτισμική φινέτσα, αλλά ελληνικό DNA, προφέροντας ένα αυθεντικό gastro-meat bar. Από τότε μέχρι και σήμερα meat lovers και όχι μόνο απολαμβάνουν το απόλυτο pairing ισορροπημένων πιάτων, καλό ποτό και γλυκές αλχημείες σε μία από τις ομορφότερες περιοχές.

 

Τώρα η Κουτσή Κατσίκα έχει πατήσει γερά το πόδι της και στο κέντρο της πόλης, αφού στην Καλλιθέα θα βρεις τη street style εκδοχή της να μοιράζει λαχταριστά smash burgers, ακαταμάχητα hot dogs και πληθωρικά σάντουιτς. Το όνομα που συνδέεται με τις αυθεντικές γεύσεις και τα φρέσκα υλικά κάνει το καλοκαίρι στην Αθήνα πιο ενδιαφέρον κάθε φορά που βρίσκεσαι στο κέντρο και θέλεις ένα ποιοτικό φαγητό στο χέρι.

 

Κουτσή κατσίκα

 

Αν, πάλι, γυρίζεις από μια ημέρα στην παραλία ή έχεις όρεξη για ένα dinner δίπλα στο κύμα, στην εστιατορική Κουτσή Κατσίκα είναι must try η δροσιστική σαλάτα με φακές Μπελούγκα αλλά και η μπουράτα με παντζάρι και φράουλες, οι εκλεκτές κοπές όπως η πικάνια και το rib eye black angus και, φυσικά, τα φοβερά burgers.

 

Ελληνικά προϊόντα, τρυφερά κρέατα, ολόφρεσκες πρώτες ύλες συνδυάζονται σε ένα μενού που φροντίζει ο σεφ Ηλίας Σιτινάς και σε καλεί να το δοκιμάσεις σε όποια από τις δύο μορφές του προτιμάς. Η Κουτσή Κατσίκα μπορεί να κάνει πλάκα με το όνομα, όχι με τις γεύσεις!

 

Δοϊράνης 23, Καλλιθέα / Κουντουριώτη, Λιμάνι Λαυρίου 6, Λαύριο, 210 956 4420, 2292 025525

Instagram: koutsi_katsika_streetfood / koutsi_katsika

Οδηγός Γεύσης