Το καλοκαίρι στην πόλη είναι πιο όμορφο όταν το βλέπεις από ψηλά. Το Lalupa στην καρδιά του Zωγράφου είναι το rooftop που φιλοξενεί τις καλοκαιρινές βόλτες στην Αθήνα από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μια άκρως δροσιστική ατμόσφαιρα με λίμνες, χρυσόψαρα και καταπράσινα φυτά που αλλάζουν τη θερμοκρασία της πόλης.

 

Εδώ κάθε στιγμή θα απολαύσεις αυτό που θέλεις, αφού οι γεύσεις ξεκινούν από νωρίς με πιάτα brunch και συνεχίζονται μέχρι αργά με επιλογές που συνοδεύουν το ποτό ή το κοκτέιλ σου σε ένα ρομαντικό dinner για δύο που γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερο μέσα στο σκηνικό αυτής της ταράτσας. Ανάμεσα στα αγαπημένα μας είναι η κατηγορία Tsibing για όλες εκείνες τις περιστάσεις που θέλεις απλώς κάτι λίγο, αλλά ποιοτικό και γευστικό. Το Lalupa ξέρει πολύ καλά τι εννοείς και ετοιμάζει Sando toast με κοτόπουλο πανέ ή χοιρινό στη σχάρα, λαχταριστά cheese balls και άλλα λαχταριστά πιάτα. Φυσικά, ο κατάλογος έχει απ’ όλα και δεν γίνεται να μη βρεις αυτό ακριβώς που θέλεις, από δροσερές σαλάτες, συνταγές πάστα, πίτσα με χειροποίητο ζυμάρι αλλά και φιλέτα ή μπιφτέκια που θα λατρέψεις. 

 

Lalupa

 

Η ανανεωμένη cocktail list έρχεται να συμπληρώσει τις καλοκαιρινές στιγμές όπως ακριβώς τους αξίζει με μείξεις δροσιστικές, ευφάνταστες και πρωτότυπες που σε κρατάνε σε αυτό το καλοκαιρινό σκηνικό μέχρι αργά. Δύσκολο να διαλέξεις από τον κατάλογο, αφού το πιο πιθανό είναι να θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα. Πώς γίνεται να αντισταθείς στο Luna park που καταφτάνει σαν «μαλλί της γριάς», με τη ζάχαρη να σκάει στο χείλος του ποτηριού; Ένα κοκτέιλ με βότκα, μαστίχα, σιρόπι γιασεμί, φρέσκο lime, triple sec, γρεναδίνη και αρωματικό αφρό μαστίχας που σου δίνει μια εικόνα απ’ όλα όσα σε περιμένουν στο Lalupa.

 

Η αγαπημένη ταράτσα του κέντρου φρεσκαρίστηκε, ανανεώθηκε και μοιάζει με σύντομες διακοπές μέσα στην πόλη!

 

Λεωφόρος Παπάγου & Δημοκρατίας 7, Ζωγράφου, 210 7706222 

lalupa.gr

Facebook: Lalupa

Instagram: @lalupa.athens

Οδηγός Γεύσης