Στο Leafy υποστηρίζουμε μια θρεπτική και ισορροπημένη διατροφή που εστιάζει στη φρεσκάδα και στη γεύση, παρέχοντας μια πλούσια ποικιλία διαφορετικών υγιεινών επιλογών.


Το μαγαζί έχει μοιράσει τη φρεσκάδα του στα βόρεια προάστια (Παπανικολή 2, Χαλάνδρι), στους κατοίκους των Αθηνών (Καρέα 20, Μετς) και του Παλαιού Φαλήρου (Αχιλλέως 65).

 

Leafy: Recharge, Revive, Renew!


Οι protein, wellness και signature σαλάτες, τα ολόφρεσκα wraps και τα all-day treat bowls δίνουν την επιθυμητή ευεξία και τόνωση στον οργανισμό! Αξίζει να δοκιμάσετε την Quinoa Salad, την Chicken Νuggets Caesar και το Chicken Ρrotein Βowl. Οι λάτρεις των αυγών θα ενθουσιαστούν με τις egg specialties επιλογές, ενώ οι λάτρεις των φρούτων με τις φρουτένιες σαλάτες και τα bowls, τους δροσιστικούς φυσικούς χυμούς, τα energy shots και τα δυναμωτικά smoothies, όλα φτιαγμένα από φρέσκα και επιλεγμένα φρούτα! Οι πρώτες ύλες που επιλέγονται είναι εξαιρετικής ποιότητας για να σας προσφέρουν τις απαραίτητες βιταμίνες και τα απαραίτητα αντιοξειδωτικά.

 

Leafy: Recharge, Revive, Renew!


Το Leafy θα το βρείτε σε όλες τις πλατφόρμες delivery και στο www.leafy.gr, ενώ μπορείτε και να παραλάβετε την παραγγελία σας (take away) για την απόλυτη εμπειρία δροσιάς, ενέργειας και αρμονίας!

 

 www.leafy.gr, Facebook, Instagram

Οδηγός Γεύσης