Στη Μεσσηνία ξέρουν από καλό λάδι, ξέρουν όμως και από διασκέδαση, γι’ αυτό υπάρχει ένα λιοτρίβι διαφορετικό από τα υπόλοιπα, όπου η διασκέδαση δίπλα στη θάλασσα δημιουργεί αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές.  

 

Στο Λιοτρίβι club θα βρεις το τέλειο σκηνικό από το πρωί μέχρι το βράδυ και θα απολαύσεις όλα όσα έχει να σου προσφέρει, από το μπάνιο στα εκπληκτικά νερά της Κυπαρισσίας μέχρι τις γεύσεις και τα εξωτικά κοκτέιλ σε μια τροπική ατμόσφαιρα. Μπορείς να φανταστείς κάτι καλύτερο για τις διακοπές σου; Περνώντας από την παραλία της Κυπαρισσίας δεν υπάρχει περίπτωση να μη νιώσεις ότι σε τραβάει σαν μαγνήτης η ενέργεια που εκπέμπει το Λιοτρίβι, ένα beach bar που αλλάζει όψεις ανάλογα με τη στιγμή της ημέρας ή της νύχτας. 

 

Λιοτρίβι

 

Το πρωί θα απολαύσεις τον καφέ σου κάνοντας βουτιές στη θάλασσα, σε μία από τις καλύτερες ακτογραμμές της Ελλάδας, και προς το μεσημέρι θα αναζητήσεις στον κατάλογο κάποια από τις comfort γεύσεις που θα σου δώσει ενέργεια για να συνεχίσεις. Η χαλάρωση στην πισίνα συνδυάζεται με ένα απογευματινό κοκτέιλ, ενώ, καθώς ο ήλιος δύει, ανεβαίνει η ένταση στη μουσική, οι DJs αναλαμβάνουν τα decks και ξεκινά ένα αυθόρμητο πάρτι, όπου όλοι γίνονται μια παρέα.

 

Χορός μέχρι το πρωί, δροσιστικά ποτά και εντυπωσιακές μείξεις εναλλάσσονται με βραδινές βουτιές, πολύχρωμα φώτα και μια εκρηκτική ατμόσφαιρα που εκφράζει την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού. Κάθε τόσο θα πετύχεις διαφορετικούς guest DJs που ξεσηκώνουν με τα sets τους και σε παρασύρουν να νιώσεις τα beats της αληθινής διασκέδασης. Άλλωστε, το Λιοτρίβι club είναι expert σε αυτό!

 

Παραλία Κυπαρισσίας, 6943 585095

Facebook: Liotrivi club kyparissia

Instagram: liotrivi_club_kyparissia

Οδηγός Γεύσης