ADVERTORIAL

 

To Los Gatitos είναι το αδελφάκι του Los Gatos κι αυτό από μόνο του είναι ένας καλός λόγος να πας μέχρι τη Θεμιστοκλέους για να ανακαλύψεις όλα όσα έχει να προσφέρει. Στημένο σε μια λογική πιο take away, γεμάτο χρώματα και up lifting latin ρυθμούς, θα γίνει αμέσως στέκι για τους πεινασμένους του κέντρου αλλά και όσους θέλουν να δίνουν ραντεβού σε ένα σημείο που σκορπίζει θετικά vibes.

 

Εδώ θα βρεις πολλά από τα αγαπημένα πιάτα του Los Gatos –tacos, burritos, quesadillas– και στη vegan εκδοχή τους. Άλλωστε, η μεξικάνικη κουζίνα προσφέρεται για τέτοιες διατροφικές ιδιαιτερότητες και οι άνθρωποι του Los Gatitos φροντίζουν να προσφέρουν την καλύτερη βερσιόν της. Εδώ, λοιπόν, θα γευτείς chilli con carne από φυτικό κιμά με patatas bravas αλλά και vegan κοτόπουλο σε tortillas ή quesadillas.

 

Los Gatitos

 

Φυσικά, οι σαλάτες είναι must –ειδικά για τις καλοκαιρινές μέρες–, αλλά δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις και την paella mixta Valenciana σε όλες της τις μορφές. Εκτός από τη verdura που ανήκει στη vegan κατηγορία, θα βρεις την Paella de Mariscos με θαλασσινά, την Paella de carne με κοτόπουλο, chorizo, χοιρινό και jamon, αλλά και τη mixta που τα συνδυάζει όλα. Και φυσικά, όλα συνοδεύονται με τη χειροποίητη λευκή και κόκκινη sangria με φρέσκα φρούτα.

 

Οι καναπέδες με τα μαξιλάρια σε καλούν να αράξεις κάτω από την πέργκολα του Los Gatitos και να απολαύσεις κάθε στιγμή στο νέο στέκι του κέντρου. Οι χαμογελαστοί άνθρωποι και η φροντίδα που βάζουν σε κάθε λεπτομέρεια είναι εκείνα που κάνουν αυτό το σημείο τόσο φιλόξενο, σαν να βρίσκεσαι σε ένα φιλικό σπίτι όπου τυχαίνει να ξέρουν πολύ καλά τη λατινοαμερικάνικη κουζίνα.

 

Mexicana cocina, Θεμιστοκλέους 1, Αθήνα, 210 3801660

Instagram: Los_gatitos_cocina_mexicana

Οδηγός Γεύσης