Ο καφές είναι μια υπόθεση άκρως προσωπική και μπορεί να σου φτιάξει 'ή να σου χαλάσει την ημέρα. Γι’ αυτό, όταν βρεις ένα στέκι όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου όπως ακριβώς θέλεις, δεν το αποχωρίζεσαι με τίποτα. Κάτι τέτοιο συμβαίνει με το Lot51 που ξέρει από καλό καφέ και δημιουργεί στιγμές pure ευχαρίστησης για τους coffee lovers. Το χαρούμενο στέκι της πλατείας Βραζιλίας με τη χαρακτηριστική ταμπέλα βγάζει γλώσσα στο δήθεν και σερβίρει από το πρωί αρωματικό καφέ June Coffee που ενθουσιάζει με το προφίλ του.

 

Φανατικοί του specialty coffee –και όχι μόνο– ξεκινούν τη μέρα τους στα τραπεζάκια του Lot51, ενώ θα πετύχεις καθημερινά και τους βιαστικούς που πριν από τη δουλειά κάνουν στάση για ένα espresso shot  ή έναν take away freddo. Καθημερινά η μηχανή δουλεύει με κόκκους από τη Βραζιλία –ακόμα και ο ντεκαφεϊνέ από εκεί έρχεται– και για όσους ψάχνονται να δοκιμάσουν κάτι νέο, οι επιλογές εναλλάσσονται με single origin από Αιθιοπία, Ρουάντα ή Κόστα Ρίκα αλλά και μια σειρά από ποικιλίες που έχουν κάτι να προσθέσουν στην καθημερινή μας γευσιγνωσία.

 

Lot51
Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Η κουζίνα του Lot51 έρχεται να συμπληρώσει την απόλαυση με πιάτα brunch και ένα comfort menu για κάθε στιγμή που θέλεις να κάνεις ένα νόστιμο διάλειμμα. Γλυκές και αλμυρές προτάσεις, απολύτως home made, σε κάνουν να αναζητάς κάθε τόσο αυτό το μαγαζί που έχουμε αγαπήσει, και όχι άδικα. Είναι ωραίο να σου φτιάχνουν τον καφέ που σου αρέσει χωρίς να το ζητήσεις και να τον συνοδεύεις με τη γεύση που θέλεις, χωρίς να χρειάζεται να διαβάσεις το μενού. Μάλιστα, σύντομα έρχεται ο νέος κατάλογος για να έχουμε να περιμένουμε γεύσεις που θα κάνουν τον χειμώνα πιο ευχάριστο κι αυτό το περιμένουμε πώς και πώς.

 

Παπαδιαμαντοπούλου 24Β, Ιλίσια, 6937 337066

Facebook: LOT51

Instagram: lot.51

Οδηγός Γεύσης