Lovely Days: Κάνει τις μέρες πιο όμορφες, με γεύσεις και χαμόγελα

Μαζί με τον καφέ σου θα απολαύσεις πιάτα brunch από ένα μενού που προτείνει το δικό του twist σε κάθε συνταγή.

Οι όμορφες μέρες είναι αυτές που ξεκινούν με έναν καλό καφέ. Το Lovely Days είναι το χαρούμενο ξεκίνημα που σου φτιάχνει τη διάθεση με τη φρεσκάδα και τη φιλική του διάθεση. Ο αρωματικός καφές της Area51 που σε περιμένει κάθε πρωί είναι ένα ιδιαίτερο blend από τη Βραζιλία, ενώ στις επιλογές των καφέδων μοναδικής προέλευσης θα βρεις τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά κόκκων από την Αιθιοπία, την Κόστα Ρίκα ή την Κολομβία.

 

Οι επιλογές εναλλάσσονται και αξίζει κάθε φορά να δοκιμάζεις κάτι νέο που σου αποκαλύπτει ότι η υπόθεση καφές είναι πολύ περισσότερα απ’ όσα νομίζεις. Είναι ένα μεγάλο ταξίδι που ξεκινά από μακρινές χώρες και καταλήγει στο φλιτζάνι σου. Το Lovely Days φέρνει στο Περιστέρι όλη τη μαγεία αυτής της διαδρομής και σε καλεί να την απολαύσεις σε μια ατμόσφαιρα με scandinavian αισθητική που σε ξεκουράζει.

 

Lovely Days: Κάνει τις μέρες πιο όμορφες, με γεύσεις και χαμόγελα.

 

Μαζί με τον καφέ σου θα απολαύσεις πιάτα brunch από ένα μενού που προτείνει το δικό του twist σε κάθε συνταγή: αυγά σε διαφορετικές εκδοχές, healthy bowls και σάντουιτς με premium υλικά είναι κάποια από τα πιο κλασικά. Στα new entries που θα συνοδεύσουν τέλεια τον αγαπημένο σου καφέ είναι τα γλυκά του Lovely Days.

 

Χειροποίητοι λουκουμάδες με μέλι ή σοκολάτα, πορτοκαλόπιτα και γαλατόπιτα, όλα homemade, εκφράζουν τη σπιτική αίσθηση φιλοξενίας.

 

Το Lovely Days έκλεισε έναν χρόνο και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλά, να σκορπίζει χαμόγελα και γεύσεις κάνοντας τις μέρες μας πιο όμορφες. Αυτό κι αν είναι αξιαγάπητο!

 

Lovely Days: Κάνει τις μέρες πιο όμορφες, με γεύσεις και χαμόγελα.

 

Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Κολοκοτρώνη 35, Περιστέρι, 210 5748048 
Instagram

Οδηγός Γεύσης