Το Lovely Days φέρνει στο Περιστέρι μια νέα άποψη, φρέσκια και ξεχωριστή, που συνδυάζει τη σκανδιναβική αισθητική των ’70s με την ελληνική διάθεση φιλοξενίας. Ένας χώρος ζεστός που το καλοκαίρι ανοίγει τα παράθυρά του, ενώνοντας το μέσα με τα τραπεζάκια που στρώνονται έξω και σε καλωσορίζει από νωρίς για καφέ και brunch – σερβίρεται μέχρι τις 6, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείς. 

 

Αυτή η εμπειρία και μόνο είναι πολύ καλός λόγος για να αγαπήσεις το Lovely Days και τις γεύσεις της κουζίνας του. Αυγά σε διάφορες συνταγές –από τις πιο παραδοσιακές μέχρι πιο πειραγμένες–, μπολ με γιαούρτι και συνδυασμούς super foods που σε γεμίζουν ενέργεια αλλά και φοβερές προτάσεις σνακ όπως η τσιαπάτα χαρουπιού με πατέ τόνου. Όσο για τον καφέ σου, η υπογραφή της Area51 λέει πολλά για τη specialty απόλαυση, ενώ στο μενού υπάρχουν πολλές εναλλακτικές ροφημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των πιο ιδιαίτερων μάτσα και κομπούτσα.

 

Ένας χώρος ζεστός που το καλοκαίρι ανοίγει τα παράθυρά του, ενώνοντας το μέσα με τα τραπεζάκια που στρώνονται έξω και σε καλωσορίζει από νωρίς για καφέ και brunch – σερβίρεται μέχρι τις 6, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείς. 


Το Lovely Days δεν σου φτιάχνει μόνο τη μέρα αλλά και τη νύχτα. Εδώ θα πιεις δροσιστικά aperitivo που θα συνοδεύσεις με μία από τις νόστιμες πίτσες ή τα λαχταριστά μπέργκερ του μενού –must try το cheeseburger με μοσχαρίσιο smashed μπιφτέκι και ψωμάκι μπριός– και όσο περνάει η ώρα θα νιώσεις ότι αυτό είναι το στέκι σου και για τα βραδινά ραντεβού.

 

Lovely Days
Δροσιστικά signature cocktails, ποτά, μπίρες από εκλεκτές μικροζυθοποιίες και καλή μουσική.

 

Δροσιστικά signature cocktails, ποτά, μπίρες από εκλεκτές μικροζυθοποιίες και καλή μουσική –οι DJs εναλλάσσονται στα decks, προσφέροντας ο καθένας τη δική του άποψη– είναι η πλευρά του Lovely Days που επίσης θα λατρέψεις. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το στέκι, παρότι δεν βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο με τα μαγαζιά του Περιστερίου, έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένο σημείο με τη δική του μοναδική ταυτότητα που κάνει τις μέρες really lovely!

 

Lovely Days
Ένας χώρος ζεστός που το καλοκαίρι ανοίγει τα παράθυρά του, ενώνοντας το μέσα με τα τραπεζάκια που στρώνονται έξω.

 

Σοφοκλή Βενιζέλου 42, Κολοκοτρώνη 35, Περιστέρι, 210 5748048 

Instagram

Οδηγός Γεύσης