Μεγαλίαρτος: Γεύσεις που φτιάχνονται με φροντίδα και αγάπη

Στον Μεγαλίαρτο, αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η ζεστασιά και η αίσθηση του χειροποίητου.

The LiFO team, 27.4.2021 | 14:31

Συχνά ακούτε επαγγελματίες να σας λένε πως αυτό που κάνουν το κάνουν με την καρδιά τους. Είναι, όμως, κάποιες φορές που δεν ακούτε απλώς, αλλά νιώθετε βαθιά μέσα σαςτην αγάπη που εκπέμπουν για τη δουλειά τους και την αυθεντική φροντίδα που βάζουν σε αυτήν. Στον Μεγαλίαρτο, αυτό που εντυπωσιάζει περισσότερο είναι η ζεστασιά και η αίσθηση του χειροποίητου, που σας βάζει στον πειρασμό να δοκιμάσετε τα πάντα.

 

Ό,τι κι αν γευτείτε συνοδεύεται από το χαμόγελο των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο αλλά και της ομάδας που κάθε μέρα βάζει τα δυνατά της στο εργαστήριο-παρασκευαστήριο για να δημιουργήσει ολόφρεσκες και πεντανόστιμες προτάσεις που σας κερδίζουν από την πρώτη μπουκιά. Από τα μοσχομυριστά καρβέλια του Βασίλη, που έχει είκοσι χρόνια εμπειρία στον χώρο, μέχρι τα λαχταριστά σπιτικά κέικ και τα περίφημα σιροπιαστά, όλα τα προϊόντα του Μεγαλίαρτου ξεχωρίζουν για τη γεύση και την ποιότητα των υλικών τους. Εκπληκτικές και οι τούρτες που φτιάχνονται με την τέχνη της ζαχαρόπαστας, τις οποίες μπορείς να παραγγείλεις για κάθε περίσταση (γάμο, βάφτιση, πάρτι).

 

Μεγαλίαρτος: Γεύσεις που φτιάχνονται με φροντίδα και αγάπη

 

Για το Πάσχα, δεν μπορεί να περιμένετε τίποτα λιγότερο από λαχταριστά σοκολατένια αυγά, διακοσμημένα με ζαχαρόπαστα, δημιουργίες που τυλίγονται σε χρωματιστά υφάσματα και σας φτιάχνουν τη διάθεση, καθώς και τα πασχαλινά κουτιά, που περιέχουν μικρές γιορτινές εκπλήξεις. Στα must της εποχής τα μοσχομυριστά κουλούρια αλλά και το παραδοσιακό τσουρέκι, που αναδίδει αρώματα από μαχλέπι, μαστίχα, βανίλια, πορτοκάλι και βούτυρο γάλακτος. Ό,τι κι αν διαλέξετε, στον Μεγαλίαρτο θα νιώσετε πως φτιάχτηκε μόνο για εσάς και σας προσφέρεται με αυθεντική αγάπη.

 

 

Βασιλέως Αλεξάνδρου 35, Περιστέρι, 210 5720937

Facebook: Μεγαλίαρτος

Instagram: megaliartos

 

Οδηγός Γεύσης