ADVERTORIAL

 

Αν νόμιζες ότι γνωρίζεις όλες τις εποχές του χρόνου, think again! Γιατί στα Amigos θα ζήσεις ένα διαφορετικό καλοκαίρι, το γνωστό «Μεξικαίρι» –ή αλλιώς Mexican Summer–, μια εμπειρία γεμάτη από γεύσεις, χρώματα, πολλή tequila και φυσικά ατελείωτη διάθεση για φιέστα. Η δροσερή μεξικάνικη όαση των Amigos απλώνεται σε περισσότερα από 750 τ.μ., σε καλωσορίζει στην πολύχρωμη κουλτούρα του Mexico και σε παρασύρει στη δική της μοναδική μαγεία που σε κάνει αληθινό companero!

 

Στο Mexico λένε «Barriga llena, corazon contentο» (γεμάτο στομάχι, χαρούμενη καρδιά!), και δικαιολογημένα, αφού εδώ θα απολαύσεις υπερνόστιμα πιάτα που κλείνουν το μάτι στην παραδοσιακή μεξικάνικη κουζίνα από τα χεράκια του σεφ Ιωσήφ Συκιανάκη –José για τους amigos του– που ξέρει να μεταφέρει στο μενού την ουσία της μεξικάνικης γαστρονομίας σε μοναδικές προτάσεις που θα απολαύσεις με την οικειότητα του street food και την έκπληξη του unico!

 

Mexican Summer στις αυλές των Amigos σου!

 

Ανάμεσα στα φανταστικά tacos, τα burritos που θα σε «τυλίξουν» από την πρώτη μπουκιά, τις δροσιστικές ensaladas –οι συνδυασμοί υλικών είναι increίble–, τις σπιρτόζικες fajitas και όλες τις άλλες προτάσεις της μεξικάνικης παράδοσης, ο José έχει ετοιμάσει το νέο super καλοκαιρινό Ceviche Camarones με γαρίδες μαριναρισμένες σε χυμό μανταρινιού και lime, που μοιάζει με δροσιστική βουτιά σε κάποια αγαπημένη παραλία. Στις νέες αφίξεις και η  σαλάτα Strawberry Daiquiri με ανάμεικτα πράσινα λαχανικά, φρέσκιες φράουλες, μοτσαρέλα και λιαστή ντομάτα, αλλά και το νέο επιδόρπιο Pina Collada που συνδυάζει παγωτό καρύδα πάνω σε μπισκότο από lime, chutney ανανά και αλμυρή καραμέλα βουτύρου!

 

Όσο για την Tequileria των Amigos, εδώ θα βρεις την καλύτερη μαργαρίτα της πόλης, δροσιστικά cocktails και μια κάβα που περιλαμβάνει τις πιο εκλεκτές ετικέτες tequila του Mexico. New entry η κατηγορία early drinks, μια λίστα με aperitivos, γιατί η αυλή των Αmigos είναι τέλεια και στην after office βόλτα – δοκίμασε οπωσδήποτε το Mexicano με Jose Cuervo, αλλά και το Gentleman με Skinos Mastiha!

 

 

Το πάθος της μεξικάνικης παράδοσης εκφράζεται όχι μόνο στις γεύσεις, αλλά και στον χορό! Στα Amigos στήνονται οι πιο χαρούμενες φιέστες του καλοκαιριού που σε καλούν να χορέψεις μαζί τους! Αποκλείεται να αντισταθείς στις Salsa Νights με live χορό και τραγούδι με την Αναστασία, τον Τσιάγκο, τον Ανδρέα, την Ismaray, τη Νικολλέτα και τον Javier, που φέρνουν στις αυλές των Amigos –κάθε Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη και κάθε Πέμπτη στη Γλυφάδα– όλους τους πολύχρωμους ήχους και τις χορευτικές φιγούρες της Λατινικής Αμερικής. Ανάμεσα στις φιέστες του Mexican Summer, περίοπτη θέση έχει και η Παγκόσμια Ημέρα tequila στις 24/7, που γιορτάζεται όπως της αξίζει, με happenings και εκπλήξεις και στις δυο αυλές των Amigos παρέα με τη José Cuervo. Γι’ αυτό save the date #worldtequiladay!

 

Και επειδή δεν νοείται Mexican Summer χωρίς παγωμένη cerveza, στα Αmigos με κάθε μπίρα Sol κερνάνε άλλη μία (Sol 1+1) κάθε μέρα 12:30-20:00 και για όλο το καλοκαίρι (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) ώστε να απολαμβάνεις το ατελείωτο «Μεξικαίρι» στους κήπους τους μαζί με τους φίλους σου, αφού life has no flavour without your Amigos!

 

Extra tip: Τώρα μπορείς να ακούσεις τις αγαπημένες σου μεξικάνικες μουσικές όπου και αν βρίσκεσαι, με τις Amigos lists που θα βρεις στο profile τους στο Spotify.

 

Κύπρου 65Α, Γλυφάδα, 210 8983167
Μεγάλου Αλεξάνδρου 70, Νέα Σμύρνη, 210 9332220
Facebook:
Amigos Mexican Bar Restaurants
Instagram:
amigos.mexican
www.amigos.gr

Οδηγός Γεύσης