Ένα από εκείνα τα στοιχεία που κάνουν τη μεσσηνία να ξεχωρίζει είναι η κουζίνα της. Ο τόπος είναι τόσο πλούσιος σε τοπικά προϊόντα που είναι σίγουρο ότι οι γεύσεις θα γίνουν κομμάτι των διακοπών σου.

 

Το Modon εκφράζει όλη τη μαγειρική παράδοση αλλά και τη φιλοξενία αυτής της γωνιάς της Ελλάδας και θα σε υποδεχτεί σε έναν πανέμορφο χώρο για να σου προσφέρει μια καλοκαιρινή εμπειρία γεύσεων. Θα το βρεις στην πλατεία Παραλίας, στη Μεθώνη, και αμέσως θα καταλάβεις ότι αυτό που ξεχωρίζει είναι η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων που βρίσκονται στην κουζίνα του. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το Modon χρόνια τώρα γράφει τη δική του ιστορία, μεταφέροντας από γενιά σε γενιά τα μυστικά της τοπικής κουζίνας.

 

Modon

 

Σε αυτά βασίζεται ένα μενού άκρως ελληνικό, όπου πρωταγωνιστεί η τοπική παραγωγή και η παράδοση συνδυάζεται με σύγχρονες τεχνικές. Τόσο τα ψάρια και τα θαλασσινά όσο και τα φρέσκα κρέατα μαγειρεύονται με σπιτική φροντίδα και μικρά γευστικά twists, εμπνευσμένα από τη διεθνή σκηνή. 

 

Ριζότο με φρέσκα κολοκυθάκια, σαλάτα με θαλασσινά, δροσερή μελιτζανοσαλάτα και ψαρικά σε διάφορες εκδοχές είναι κάποια από τα πιάτα που θα δοκιμάσεις καθώς απολαμβάνεις τη θαλασσινή αύρα που έτσι κι αλλιώς δημιουργεί μια ατμόσφαιρα απολαυστική. Κάθε τόσο θα πετύχεις διαφορετικά πιάτα ημέρας, ανάλογα με το τι βγάζει η μεσσηνιακή γη.

 

Το Modon σε υποδέχεται από νωρίς με παραδοσιακές συνταγές πρωινού και παραμένει αγαπημένο στέκι μέχρι το βράδυ που αναζητάς τον καλύτερο τρόπο για να κλείσεις γευστικά μια μέρα διακοπών στην όμορφη Μεθώνη.

 

Πλατεία Παραλίας, Μεθώνη Μεσσηνίας, 27230 31996

Facebook: MODON Restaurant

Instagram: modon_restaurant

Οδηγός Γεύσης