Το Μωσαϊκό της Γλυφάδας τιμά πραγματικά το όνομά του, αφού εδώ συνδυάζονται πολλές και διαφορετικές στιγμές, παρέες και μουσικές για να μπορείς να απολαμβάνεις από το πρωί μέχρι το βράδυ όλα όσα έχει να σου προσφέρει αυτό το στέκι.

 

Ξεκινώντας πριν από 14 χρόνια, το Mωσαϊκό κατάφερε να βάλει τη δική του σφραγίδα, δημιουργώντας έναν χώρο που βρίσκεται στα νότια, αλλά θυμίζει κέντρο όχι μόνο της Αθήνας αλλά ίσως και κάποιας κεντροευρωπαϊκής πρωτεύουσας. 

 

Με τους σημαντικότερους DJs της πόλης να παρελαύνουν κάθε μήνα από τα decks, αυτός ο χώρος έχει γίνει συνώνυμος με την αυθεντική πλευρά της διασκέδασης. Άλλωστε, κάθε τόσο φιλοξενούνται κάποια από τα πιο σημαντικά ονόματα της διεθνούς σκηνής σε πάρτι που μένουν αξέχαστα, με τον χορό να πρωταγωνιστεί στην πιο αυθόρμητη, αληθινή εκδοχή του.

 

Μωσαϊκό

 

Η κάβα του Μωσαϊκού παίζει τον δικό της ρόλο, αφού περιλαμβάνει ίσως τη μεγαλύτερη λίστα από ετικέτες στα νότια. Η κατηγορία spirits είναι μια υπόθεση που αυτή η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά και πάντα θα βρεις αυτό που θέλεις ή κάτι νέο που αξίζει να δοκιμάσεις. Τα signature cocktails είναι must για τις ζεστές καλοκαιρινές βραδιές και η χειροποίητη πίτσα ταιριάζει τέλεια για να μπορείς να απολαύσεις ακόμα περισσότερο τις δημιουργίες που ετοιμάζουν οι bartenders.

 

Υπάρχει όμως και η πρωινή πλευρά που σε τραβάει στο 30 της Λαοδίκης. Ο εκλεκτός καφές και τα νόστιμα σνακ είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει η μέρα σου με χαμόγελο και καλή διάθεση. Άλλωστε, το Μωσαϊκό ξέρει να χαρίζει τα θετικά του vibes από το πρωί μέχρι το άλλο πρωί!

 

Λαοδίκης 30, 210 8983208

Facebook: Mosaiko Cocktail Bar 

Instagram: mosaikobar

Οδηγός Γεύσης