Στο Παγκράτι έστησαν πριν από μερικούς μήνες ένα ATM που αντί για μετρητά βγάζει φοβερά μπέργκερ. Ο λόγος για το το World X11, ένα μπεργκεράδικο που δεν μοιάζει με κανένα άλλο στην πόλη. Ετοιμάζει ολόσωστο smash burger και κλασικές τηγανητές πατάτες, ενώ μπαίνοντας δεν βλέπουμε κανέναν για να πάρει την παραγγελία μας.

 

Η πρώτη croissanterie της Αθήνας, το Overoll εμφανίστηκε στα τέλη του 2020 στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης προσφέροντας comfort σφολιάτες, μια από τις πιο αγαπημένες λιχουδιές στην πιο ποιοτική της εκδοχή, με γαλλικό βούτυρο, προζύμι και αφοσίωση στην τέχνη που απαιτεί το κρουασάν. Και από τότε απέκτησε και άλλα καταστήματα και δημιουργεί ουρές.

 

Μπέργκερ & κρουασάν- a match made in heaven!

 

Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, το World X11 και το Overoll δημιουργούν ένα brunch διαφορετικό από τα άλλα. Στο χώρο του X11, στην Αρχελάου 14 στο Παγκράτι, απο τις 18.00 μέχρι το sold out, οι δύο κουζίνες γίνονται ένα και παρουσιάζουν ένα εκρηκτικό μείγμα γεύσης.

 

Στον κατάλογο θα βρείτε τα signature double & single patties του X11 μέσα σε overοll butter croissant σε δύο παραλλαγές, ενώ θα σερβίρονται και ποτά - έκπληξη, απαραίτητα για ενα burger croissant brunch.

 

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, από τις 18.00 μέχρι το sold out, Αρχελάου 14, Παγκράτι

Οδηγός Γεύσης