ADVERTORIAL

Μαχαίρια, φωτιά, γρήγορες κινήσεις, μεγάλη ακρίβεια. Όχι, δεν πρόκειται για σκηνή από ταινία δράσης, αλλά για μια συνηθισμένη μέρα στην κουζίνα, όπου η «μπριγάδα» ετοιμάζει με χειρουργικές κινήσεις γεύματα υψηλής γαστρονομίας. 

 

Είναι αυτοί οι έντονοι ρυθμοί άλλωστε, σε συνδυασμό με τη δημιουργικότητα της μαγειρικής που κάνουν τον κόσμο των σεφ να μοιάζει τόσο γοητευτικός και πολλοί δεν αντιστέκονται στον πειρασμό να δανείζονται εκφράσεις και τεχνικές όταν μαγειρεύουν στην κουζίνα του σπιτιού τους. 

 

Πέρα από την εικόνα, ωστόσο, οι επαγγελματίες της γαστρονομίας χρειάζονται τους καλύτερους συμμάχους στην καθημερινότητά τους -αξιόπιστες και ποιοτικές πρώτες ύλες και προϊόντα που θα τους βγάλουν ασπροπρόσωπους ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, εκεί όπου τα περιθώρια λάθους είναι πολύ μικρά. 

 

Μετρώντας πάνω από 180 χρόνια στον κόσμο των πρώτων υλών και της εστίασης -ο Carl Heinrich Knorr άνοιξε το πρώτο εργοστάσιο στη Γερμανία το 1838 -, η Knorr Professional επανασυστήνεται στους επαγγελματίες της γαστρονομίας για να τους εμπνεύσει και να τους προσφέρει τις καλύτερες λύσεις στην κουζίνα, με μια σειρά αποκλειστικά για εκείνους. 

 

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο πιάτο βρίσκεται πάντα στα σωστά προϊόντα
Οι επαγγελματίες της γαστρονομίας χρειάζονται τους καλύτερους συμμάχους στην καθημερινότητά τους -αξιόπιστες και ποιοτικές πρώτες ύλες και προϊόντα που θα τους βγάλουν ασπροπρόσωπους ακόμη και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

 

Έχοντας μελετήσει σε βάθος τις απαιτητικές συνθήκες της επαγγελματικής μαγειρικής και τις ανάγκες που δημιουργούνται σε καθημερινή βάση, η Knorr Professional φέρνει στο τραπέζι τους Ζωμούς, τη Demi Glace, τα Primerba και πολλά ακόμη προϊόντα της ίδιας σειράς που προσφέρουν τη σταθερότητα και τη γευστική ένταση που χρειάζονται οι chefs για τα πιάτα τους.

 

Έτσι, η Knorr Professional και η Unilever Food Solutions λανσάρουν μια νέα καμπάνια σε συνεργασία με τρεις καταξιωμένους Έλληνες chefs, που με κεντρικό μήνυμα «Μαγειρέψτε με περισσότερες δυνατότητες», καλεί το γαστρονομικό κοινό να ανακαλύψει τι μπορεί να κάνει στην κουζίνα με τα προϊόντα της.

 

Ο Αλέξης Ζόπας, Executive Chef  του Scorpios στη Μύκονο, ο Ανδρέας Ρήνας Head Chef του NŌema στη Μύκονο και ο Νίκος Κουτσούκος, Head Chef του Barbarossa, στην αθηναϊκή ριβιέρα εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα με τα προϊόντα της Knorr Professional, αποδεικνύοντας ότι η προετοιμασία και τα σωστά υλικά είναι πάντα το πρώτο βήμα κάθε ποιοτικού πιάτου. 

 

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο πιάτο βρίσκεται πάντα στα σωστά προϊόντα
Ο Αλέξης Ζόπας, ο Ανδρέας Ρήνας και ο Νίκος Κουτσούκος εμπνέονται και δημιουργούν μοναδικά πιάτα με τα προϊόντα της Knorr Professional, αποδεικνύοντας ότι η προετοιμασία και τα σωστά υλικά είναι πάντα το πρώτο βήμα κάθε ποιοτικού πιάτου. 

 

Η σειρά Knorr Professional περιλαμβάνει Ζωμούς Βοδινού, Κότας & Λαχανικών σε gel, σκόνη & πάστα, την Knorr Demi Glace που αποτελεί την ιδανική βάση για σάλτσες κρέατος, αλλά και τη σειρά μυρωδικών Knorr Primerba, ένα πρωτοποριακό προϊόν σε 9 συνταγές όπως πάστα μανιτάρι, πάστα θυμάρι & πάστα βασιλικού.

 

Στο πλαίσιο της καμπάνιας, όσοι αγαπούν τη μαγειρική και τις προκλήσεις μπορούν να βρουν μια σειρά από συνταγές στο site της Uniliver Food Solutions που δημιούργησαν οι τρεις chefs με τα προϊόντα της Knorr Professional. 

 

Το μυστικό για ένα επιτυχημένο πιάτο βρίσκεται πάντα στα σωστά προϊόντα
Tacos με μοσχαρίσια ουρά

 

Μεταξύ άλλων, οι λαχταριστές συνταγές περιλαμβάνουν short ribs με κριθαράκι, μαρινάδα για κοτόπουλο, λαβράκι με χόρτα και αυγολέμονο, chipotle κοτόπουλο κοπανάκι με ρύζι μπασμάτι και tacos με μοσχαρίσια ουρά, ενώ όλες δημιουργούνται με τη βοήθεια των αξιόπιστων προϊόντων της Knorr Professional. 

Οδηγός Γεύσης