Το Ninnolo φέρνει στο Κολωνάκι τη γεύση του αυθεντικού ιταλικού gelato και μας κάνει να γνωρίσουμε το παγωτό από την αρχή. Τα εκλεκτά υλικά παίζουν τον πρώτο ρόλο στη δημιουργία των γεύσεων με την ιδιαίτερη βελούδινη υφή.

 

Μόνο ελληνικό φρέσκο γάλα είναι η βάση για τις δημιουργίες του Ninnolo που ετοιμάζονται καθημερινά στο παρασκευαστήριο και μοιράζονται καθημερινά σε τρία σημεία σε όλη την Αθήνα. Εκεί καταφθάνουν πρώτες ύλες από την Εμίλια Ρομάνια –από ένα εργαστήριο που μετρά 40 χρόνια παρουσίας στον χώρο– και οι συνταγές εμπλουτίζονται με εποχικά προϊόντα της ελληνικής φύσης.

 

Ninnolo gelato
Στη gelato boutique του Κολωνακίου θα βρεις κλασικές γεύσεις αλλά και ξεχωριστούς συνδυασμούς καθώς και σορμπέ με vegan ταυτότητα και άρωμα από φρούτα εποχής – must try το πράσινο μήλο και η σκούρα σοκολάτα.

 

Στη gelato boutique του Κολωνακίου θα βρεις κλασικές γεύσεις αλλά και ξεχωριστούς συνδυασμούς καθώς και σορμπέ με vegan ταυτότητα και άρωμα από φρούτα εποχής – must try το πράσινο μήλο και η σκούρα σοκολάτα. Το φιστίκι με καρπό από το Piemonte –ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί– είναι άπαιχτο. Το Mascarpone με σύκο είναι μια αναπάντεχη απόλαυση, αλλά, αν είσαι chocolate lover, ίσως να προτιμήσεις τον συνδυασμό με το brownies, ή και τα δυο μαζί! Εξαιρετική η μόκα αλλά και η γεύση με μπισκότο και κανέλα που ξυπνά παιδικές αναμνήσεις με τα αρώματα που αναδύει. 

 

Δοκίμασε να συνδυάσεις τη μηλόπιτα, το red velvet ή το αυθεντικό ιταλικό πανετόνε με τη γεύση που θα σου προτείνει η ομάδα του Ninnolo για μια μοναδική γευστική εμπειρία και μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το gelato marron glacé που ταιριάζει με το κλίμα των γιορτών.

 

Ninnolo gelato
Άλλωστε, για τα Χριστούγεννα η ομάδα αυτή έχει να σου προτείνει ένα φοβερό pairing με γλυκό, gelato και ένα ιταλικό ποτό, ιδανικό για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους στο γιορτινό τραπέζι.

 

Άλλωστε, για τα Χριστούγεννα η ομάδα αυτή έχει να σου προτείνει ένα φοβερό pairing με γλυκό, gelato και ένα ιταλικό ποτό, ιδανικό για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους στο γιορτινό τραπέζι. Όπως μας είπαν: «Φαντάσου ένα ιταλικό πανετόνε συνδυασμένο με παγωτό μόκα και ένα εξαιρετικό Proseccο». Αλλά, μάλλον, τόση απόλαυση ξεφεύγει από κάθε φαντασία.

 

Καψάλη 8, Κολωνάκι, 210 7255703/ Ευεργέτου Γιαβάση 11,  Αγία Παρασκευή, 210 6084448/ River West, Πάροδος, Λεωφ. Κηφισού 98, Αθήνα, 210 5624504

Παραγγελία σε wolt.com και e-food.gr

www.ninnologelato.com

Facebook: Ninnolo Gelato 

Οδηγός Γεύσης