Μέσα νοεμβρίου αναμένεται να ανοίξει απέναντι από τα κεραμεία αλλατίνη στη Θεσσαλονίκη ο δέκατος φούρνος της εταιρείας Λεμονή. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και φιλόξενο κατάστημα με μοντέρνα αισθητική, το οποίο είναι πλήρως προσβάσιμο από άτομα με κινητικές δυσκολίες. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα εύκολης στάθμευσης, εξυπηρετώντας τους διερχόμενους αλλά και όσους επιθυμούν να απολαύσουν τα προϊόντα τους στον άνετο εξωτερικό χώρο.

 

Ανοιχτό από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ όλες τις ημέρες της εβδομάδας, θα προσφέρει περισσότερα από είκοσι είδη ψωμιού, παραδοσιακές χειροποίητες πίτες, αρτοσκευάσματα, τσουρέκια, κουλουράκια και κρύα σάντουιτς. Εκτός από τις βιτρίνες και τα ράφια με τα αρτοσκευάσματα, θα υπάρχουν ακόμη τρεις ξεχωριστοί χώροι εντός του μαγαζιού: ένας θα είναι αφιερωμένος στα γλυκά και στα παγωτά και ένας δεύτερος θα εξυπηρετεί όσους παραγγέλνουν καφέ. Εκεί θα σερβίρεται ο «Umoya», ο επίσημος καφές της εταιρείας, ένα αρωματικό χαρμάνι 100% Arabica με γεμάτο σώμα και νότες ξηρών καρπών.

 

Τέλος, εντός του καταστήματος η αλυσίδα ιταλικών εστιατορίων «Hot Pot» θα έχει τη δική της γωνιά (shop in shop), με το μενού να περιλαμβάνει κυρίως σαλάτες, ζυμαρικά, μπίρες και κάποιες επιλεγμένες ετικέτες του ελληνικού αμπελώνα. Έτσι, αυτό το νέο concept φούρνου με τον καφέ και το φαγητό θα μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες για νόστιμο και ποιοτικό φαγητό όλη τη διάρκεια της ημέρας, από ένα δυναμωτικό πρωινό μέχρι απολαυστικό brunch και ένα χορταστικό σνακ για βραδινό.

 

Oδός Αλλατίνη 11 & Νίκης, Πυλαία

Οδηγός Γεύσης