Μια βόλτα από το Overoll, που πριν τρία χρόνια άλλαξε την καθημερινότητα στην Αθήνα και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει τη Νέα Σμύρνη, το Αιγάλεω, τη Θεσσαλονίκη και τη Λευκωσία. Ετοιμάζεσαι για μια φουλ απαιτητική ημέρα στη δουλειά ή ακόμη καλύτερα μόλις την τελείωσες. Όπως και να έχει, το σίγουρο είναι ένα: ποτέ δεν είναι ούτε πολύ νωρίς ούτε πολύ αργά για λίγο pampering στον εαυτό σου με έναν απολαυστικό καφέ και ένα από τα πιο γευστικά κρουασάν της πόλης.
Γιατί οι Άλκης Ζέρβας, Σπύρος Παππάς και Γιάννης Κικίρας, που άνοιξαν στην Πραξιτέλους την πρώτη croissanterie, γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν μιλάμε για έναν τυχαίο συνδυασμό. Μόνο το roasting ενός μοναδικού blend που θα βρεις αποκλειστικά στο Overoll σε συνεργασία με την taf μπορεί να συμπληρώσει τέλεια την αφράτη, βελούδινη υφή των κρουασάν τους. Γι’ αυτό και διαλέγουν τον καφέ με υψηλά κριτήρια ποιότητας, από ξεχωριστά microlots και διακεκριμένες φάρμες σε όλο τον κόσμο, με σκοπό ακριβώς να δημιουργήσουν ένα premium χαρμάνι. Βέβαια, οι επιλογές περιλαμβάνουν επίσης καφέ decaf, cold brew και άλλα είδη ροφημάτων, όπως σοκολάτες και ροφήματα γάλακτος, ανάλογης αρωματικής και γευστικής υπεροχής.
Όταν το Overoll άνοιξε το πρώτο μαγαζί του, οι τρεις pâtissiers του ήταν απλά τρία παιδιά που επιθυμούσαν να μεταφέρουν την αγάπη τους για το γνήσιο κρουασάν στην ελληνική αγορά. Πλέον, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να λειτουργούν δύο και να ανακοινώνουν τέσσερα επερχόμενα καταστήματα εντός του 2023, για τα οποία είναι τόσο υπερήφανοι και ενθουσιασμένοι, σαν να είναι το πρώτο. Στόχος τους είναι άλλωστε να βρίσκονται πάντα όπου υπάρχουν λάτρεις του Overoll – εξού και το μότο τους, «wherever you go, we roll», οπότε stay tuned γιατί τα καλύτερα έρχονται!
Instagram: @overollcroissanterie
- Facebook
- Twitter
- E-mail
0