Ξέρουμε ότι το περιμένατε καιρό, και επιτέλους είναι εδώ! Η αυθεντική γεύση του γαλλικού κρουασάν κατακλύζει όλο και περισσότερες γειτονιές, για να προσφέρει αυτή τη στιγμή ευχαρίστησης που χρειάζεσαι μες την ημέρα, από το πρωινό σου μέχρι το μεσημεριανό σου. Τα χειροποίητα αφράτα, βουτυρένια «θαύματα» του Overoll, ήρθαν επιτέλους και βόρεια. Η Θεσσαλονίκη καλωσορίζει τα μοναδικά κρουασάν και τον premium καφέ του Overoll, για τους πάσης φύσεως λάτρεις αλμυρών και γλυκών λιχουδιών, στην οδό Αγίας Θεοδώρας 15. Το νέο #musttry spot της πόλης λειτουργεί καθημερινά 08:00-19:00, και θα σε συνεπάρει με τις γεύσεις του.

 

Overoll Croissanterie: Το φημισμένο Overoll, επιτέλους και στη Θεσσαλονίκη



Μια βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πρέπει πλέον να περιλαμβάνει και μια στάση στο Overoll για να απολαύσεις το αγαπημένο σου κρουασάν – και μεταξύ μας, δεν είναι εύκολη η επιλογή. Η τεράστια ποικιλία σε γλυκές και αλμυρές γεύσεις θα σε φέρει σε δίλημμα, αλλά μην ανησυχείς, γιατί μπορείς να φτιάξεις το δικό σου box με όλα τα αγαπημένα σου! Εκτός από το all-time classic κρουασάν βουτύρου, από τα γλυκά κρουασάν πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το περίφημο κρουασάν φιστίκι, το λαχταριστό κρουασάν Nutella αλλά και το ιδιαίτερο Cheesecake. Αν είσαι του αλμυρού, τότε προτείνουμε το περιζήτητο Croque Madame, το κρουασάν ζαμπόν-τυρί αλλά και την σπανακόπιτα.  

 

Overoll Croissanterie: Το φημισμένο Overoll, επιτέλους και στη Θεσσαλονίκη



Μην παραλείψεις να τα συνοδεύσεις με τον εξαιρετικό καφέ του Overoll, ένα premium, specialty blend που έχουν δημιουργήσει, σε αποκλειστική συνεργασία με την TAF. Και αν δεν είσαι του καφέ, μπορείς να δοκιμάσεις τα διάφορα ροφήματα που προσφέρει το κατάστημα, από φρέσκους χυμούς μέχρι τσάι, γάλατα και πολλά άλλα, ανάλογα με την επιλογή του κρουασάν σου.

Φυσικά, δεν είναι ανάγκη να κατέβεις στο κέντρο για να γευτείς αυτές τις πεντανόστιμες δημιουργίες. Πλέον το Overoll βρίσκεται και στις πλατφόρμες WOLT & Efood, καθώς το μότο τους είναι #whereveryougoweroll.

 

Overoll Croissanterie: Το φημισμένο Overoll, επιτέλους και στη Θεσσαλονίκη



Οι εμπνευστές pastry chefs: Άλκης Ζέρβας, Ιωάννης Κίκιρας και Σπύρος Παππάς ήξεραν πολύ καλά ότι θα πάθουμε εμμονή με τις δημιουργίες τους, γι’ αυτό και φρόντισαν να ικανοποιήσουν ολοένα και περισσότερους Overollers, προσφέροντας τα παραμυθένια κρουασάν τους τώρα και στους Θεσσαλονικείς. Μετά από τα νέα καταστήματα σε διαφορετικές περιοχές της Αθήνας, στη Θεσσαλονίκη και σύντομα στην Κύπρο, αναμένουμε το επόμενο Overoll spot με ανυπομονησία!

 

Μέχρι τότε, απολαμβάνουμε το καθημερινό μας break στο κοντινότερό μας Overoll,
την ιδανική επιλογή για κάθε στιγμή της ημέρας. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει ήδη, και  ξέρουμε ότι είστε πολύ λίγοι, μια δοκιμή θα είναι αρκετή!

Overoll Croissanterie, Αγίας Θεοδώρας 15, Θεσσαλονίκη.

Facebook: overoll.croissanterie
Instagram:
overoll.croissanterie
TikTok:
@overollcroissanterie

Οδηγός Γεύσης