Πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο λαχταριστή λέξη από το «κρουασάν». Για την ακρίβεια, μπορεί να υπάρχει: είναι η λέξη Overoll, το όνομα που ήρθε για να φέρει τα αυθεντικά, γαλλικά κρουασάν στην Αθήνα και να ξετρελάνει όλους εμάς, τους λάτρεις που ψάχναμε μανιωδώς να βρούμε το τέλειο σφολιατοειδές δημιούργημα. Το Overoll μάς έδωσε την απάντηση, και μάλιστα όχι σε ένα σημείο αλλά σε πολλά και διαφορετικά σε όλη την Αθήνα και πλέον σε Θεσσαλονίκη και Κύπρο. 

 

Το χαρακτηριστικό ροζ σήμα συνδέεται πλέον με μια σειρά από αλμυρά και γλυκά κρουασάν που ψήνονται καθημερινά για να μπορείς να τα απολαμβάνεις 100% φρέσκα και με μια διαδικασία άκρως χειροποίητη που έρχεται κατευθείαν από τη γαλλική παράδοση. Στα Overoll θα βρεις το κλασικό κρουασάν βουτύρου, το αγαπημένο pain au chocolat αλλά και τα περίφημα πλέον κρουασάν με φιστίκι, καραμέλα και αμύγδαλο ανάμεσα σε πολλά άλλα. 

 

Overoll

 

Ο συνδυασμός με ένα μοναδικό premium specialty χαρμάνι που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά από την Τaf είναι ίσως ό,τι πιο κοντά σε γευστική ευτυχία. Ή μάλλον υπάρχει και κάτι ακόμα που μπορεί να σε κάνει να κλείσεις τα μάτια από την απόλυτη απόλαυση: τα νέα cronies που παρουσιάζουν τα Overoll αυτό το καλοκαίρι, παντρεύοντας το τραγανό κρουασάν με τη λατρεμένη γεύση του παγωτού. Στα cronies, το soft ice cream μηχανής με γεύση βανίλια γεμίζει το χωνάκι από κρουασάν και ολοκληρώνεται με topping που επιλέγεις κάθε φορά. Αυτό το μικρό αριστούργημα θα γίνει το νέο κόλλημα που θα συνοδεύσει τα καλοκαίρια μας, συνδυάζοντας δύο μεγάλες αγάπες. 

 

Άλλωστε, με τους διαφορετικούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις δεν πρόκειται ποτέ να βαρεθείς τα cronies. Άλλη μια λέξη που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά από λαχτάρα, ξυπνώντας παιδικές αναμνήσεις γεμάτες από γεύση.

 

Overoll

 

Πραξιτέλους 27, Αθήνα / Κατσουλιέρη 10, Χαλάνδρι / Παλαιών Πατρών Γερμανού 1 & πλ. Ελευθερίας, Αιγάλεω / Ομήρου 40, Νέα Σμύρνη / Αγίας Θεοδώρας 15, Θεσσαλονίκη / Στασάνδρου 1Η1Θ, Λευκωσία, Κύπρος / Λαρίσης 29, Μενεμένη, Πανόρμου 

Social: overoll.croissanterie

Οδηγός Γεύσης