Πάθος για κρασί και γεύση Ελλάδας

Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας συναντούν τον Ζαφείρη Τρικαλινό σε μια μοναδική βραδιά στο Κλίμα-Κλήμα.

LIFOTEAM 18.3.2015 | 15:24

 

Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου και ο σεφ Χριστόφορος Πέσκιας συναντούν τον Ζαφείρη Τρικαλινό σε μια μοναδική βραδιά στο Κλίμα-Κλήμα, την Πέμπτη 19 Μαρτίου στις 9 μ.μ.

 

Θα δοκιμάσουμε:

  • Σαρδέλα μαρινάτη Trikalinos, με καρπάτσιο αγκινάρας και ζελέ λεμόνι με το λευκό Ρητινίτη Nobilis από Ροδίτη της ΓΑΙΑΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ
  • Γαύρο μαρινάτο Trikalinos, με ταμπουλέ παρέα με το Αspro του Οινοποιείου GENTILINI ένα λευκό και δροσερό κρασί από Τσαούσι, Μοσχάτο και Sauvignon Blanc
  • Καρμπονάρα με τρίμμα και αυγοτάραχο Trikalinos, με το λευκό Νυχτέρι, το παραδοσιακό κρασί της Σαντορίνης από Ασύρτικο, του Οινοποιείου ΓΑΒΑΛΑ
  • Για το τέλος, ένα μοναδικό Sorbet Cassis με αυγοτάραχο Trikalinos και λευκή σοκολάτα συντροφιά με ένα εξαιρετικό απόσταγμα, διπλής απόσταξης, από φραγκόσυκο, του Κτήματος ΣΙΓΑΛΑ

ΤΙΜΗ: 30 ευρώ το άτομο

Κρατήσεις στο  210 60 96 786