Ζυμάρι που ωριμάζει ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, κόκκινη σάλτσα απο τομάτες San Marzano και αλεύρι από την Ιταλία, αγελαδινή μοτσαρέλα αλλά και φρέσκια βουβαλίσια μοτσαρέλα: όλα αυτά συνθέτουν την απλή ναπολιτάνικη πίτσα.

 

Από το 2019 στον δρόμο της Ερνέστου Εμπράρ, ο φούρνος καίει στους 430 βαθμούς Κελσίου ψήνοντας δύο μεγέθη, 30 και 40 εκατοστών, ενώ μπορείς να επιλέξεις και κομμάτια από τη βιτρίνα με υλικά που δεν θα βρεις αλλού, όπως spicy peperoni και σπιτική σάλτσα από κολοκύθα.

 

Στα must try η κλασική σε όλους Marinara αλλά και η ιδιαίτερη Cheesus με τρία διαφορετικά τυριά, λουσμένη με μέλι. Σπιτικές σος για τρομερά crust dips και, φυσικά, homemade Tιραμισού.

 

Όλα αυτά σε συνδυασμό με μια μεγάλη γκάμα σε φυσικό κρασί από Έλληνες παραγωγούς, αλλά και Spritz.

 

Η Pizza Hood εξυπηρετεί καθημερινά από τις 13:00 το μεσημέρι έως τα μεσάνυχτα, με εξαίρεση κάθε Παρασκευή και Σάββατο που μπορείς να βρεις λαχταριστά κομμάτια στη βιτρίνα μέχρι και τη 1!

 

Instagram: pizzahood_skg

Οδηγός Γεύσης