Tα Πρόσωπα είναι πλέον ένα εστιατόριο που έχει συνδεθεί με το κέντρο της αθήνας, αφού εδώ και 26 χρόνια αποτελεί το γαλήνιο καταφύγιο όλων εκείνων που το καλοκαίρι τούς βρίσκει στην πόλη. Στην καταπράσινη αυλή τους θα συναντήσεις μια μοναδική ατμόσφαιρα και πιάτα που διηγούνται αυθεντικές ιστορίες fine dining. Ο καλοκαιρινός κατάλογος είναι γεμάτος προτάσεις που εξυμνούν την εποχή –τα φρέσκα προϊόντα είναι σταθερή αξία σε κάθε συνταγή– και θα ανακαλύψεις με χαρά και πάντα με την έκπληξη που δημιουργεί η υψηλή ποιότητα.

 

Εδώ θα βρεις πιάτα όπως οι χειροποίητες μαύρες ταλιατέλες με φρέσκο σολομό, μάραθο και αυγά σολομού, το εξαιρετικό Ιμπέρικο καρέ με βελούδινο πουρέ καρότου και ανάλαφρη κρέμα μελιτζάνας, αλλά και δροσερές, ολόφρεσκες σαλάτες ως απόδειξη της γενναιοδωρίας της φύσης που χωράει σε ένα πιάτο.

 

Πρόσωπα

 

Η premium εμπειρία στα Πρόσωπα έρχεται σε απόλυτη συμφωνία με τις μοναδικές επιλογές από πρωτότυπα signature cocktails σε ανατρεπτικές μείξεις που έρχονται να σου χαρίσουν μοναδικές refreshing στιγμές. Από το ομώνυμο Πρόσωπα, φτιαγμένο από plantation μαύρο ρούμι και passion fruit purée, μέχρι το Hernan, μια ενδιαφέρουσα παραλλαγή του αγαπημένου Zombie, αλλά και το δυνατό Tesoro Mio με Sailor Jerry spiced rum, spicy mango syrup, mandal syrup, χυμό λάιμ και τζίντζερ, όποια πρόταση κι αν επιλέξεις, θα ζήσεις το απόλυτο pairing με τις γεύσεις.

 

Για τους wine lovers, η εκτενής οινική λίστα με ετικέτες του ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα είναι μια πρόσκληση σε ταξίδι που οδηγεί σε μια ιδιαίτερη οινογνωσία.

 

Προορισμός για ένα εκλεπτυσμένο δείπνο ή χαλαρό lunch μετά τη δουλειά, τα Πρόσωπα είναι το σημείο όπου συναντιούνται όσοι γνωρίζουν τα γευστικά μυστικά αυτής της πόλης.

 

Μεγάλου Βασιλείου 52, 210 3413433

www.prosopa.gr 

Facebook: prosoparesto

Instagram: prosopa_restaurant

Οδηγός Γεύσης