Το πρώτο βιβλίο μαγειρικής του Holmes Place μόλις κυκλοφόρησε
Τις συνταγές έχει επιμεληθεί ο Γιάννης Τριφώνης, ο οποίος έχει μαθητεύσει στο πλευρό του Χριστόφορου Πέσκια
Με αφορμή την επέτειο των 15 ετών παρουσίας του στην Ελλάδα, ο χώρος fitness & wellness Holmes Place δημιούργησε το πρώτο «Holmes Place Cookbook». Το βιβλίο μαγειρικής περιλαμβάνει περισσότερες από 40 εύκολες, γρήγορες, πρωτότυπες αλλά πάντα γευστικές προτάσεις, με έμφαση σε χορταστικές σαλάτες και εναλλακτικά snack. Τις συνταγές έχει επιμεληθεί ο σεφ Γιάννης Τρυφώνης, ο οποίος έχει μαθητεύσει στο πλευρό του Χριστόφορου Πέσκια.
Με εύχρηστο και βολικό format και minimal design, το «Holmes Place Cookbook» προσφέρει ιδέες για μαγείρεμα προσαρμοσμένες στις ανάγκες όσων επιδιώκουν μία υγιεινή διατροφή βασισμένη σε φρέσκες πρώτες ύλες και εποχιακά προϊόντα. Κινόα burgers, σαλάτα με kale, πράσινο μήλο, αβοκάντο, καρύδια και λιαστή ντομάτα, και μια δημιουργική πίτσα με βάση από κινόα είναι μερικές από τις συνταγές που ξεχωρίζουν. Το βιβλίο χωρίζεται σε 6 κεφάλαια (Juices & Smoothies, Healthy snacks, Salads, Soups, Cooking with friends και Tips & tricks) και θα διατίθεται σε όλα τα Holmes Place στην τιμή των 12 ευρώ.