Στην καρδιά της Χαλκίδας, στην οδό Αντωνίου Νίκα 11, βρίσκεται ένα από τα πιο αγαπημένα και ιστορικά ψητοπωλεία της περιοχής, το «Ο Κούλης».

 

Από το 1997, το ψητοπωλείο  έχει κερδίσει την εκτίμηση, ντόπιων και επισκεπτών, προσφέροντας γεύσεις που θυμίζουν τα παραδοσιακά οικογενειακά τραπέζια της Ελλάδας. Σήμερα, το κατάστημα συνεχίζει τη μακρά του πορεία υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Σπανού, εκπρόσωπου της τρίτης γενιάς της οικογένειας.

 

Το Ψητοπωλείο "Ο Κούλης" στη Χαλκίδα γιορτάζει την γιορτή της Αγίας Παρασκευής από 14 έως και 16.08 με μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη

 

Ειδική προσφορά για τη γιορτή της Αγίας Παρασκευής

Το ψητοπωλείο γιορτάζει τη γιορτή της Αγίας Παρασκευής με μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία, αφού στις 14, 15 και 16 Αυγούστου, δίνεται η ευκαιρία σε όσους βρεθούν στην Χαλκίδα να δοκιμάσουν εξαιρετικά «ψησίματα» και σπεσιαλιτέ που θα ετοιμαστούν με μεράκι και αγάπη με βάση πάντα την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα.

 

Το Ψητοπωλείο "Ο Κούλης" στη Χαλκίδα γιορτάζει την γιορτή της Αγίας Παρασκευής από 14 έως και 16.08 με μια γαστρονομική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη

 

Συγκεκριμένα, το μενού για αυτές τις τρεις ημέρες περιλαμβάνει:

  • Κοντοσούβλι χοιρινό 
  • Κοντοσούβλι κοτόπουλο
  • Κοντοσούβλι πρόβατο
  • Κοτόπουλο σούβλα
  • Αρνάκι και κατσικάκι στη σούβλα
  • Γουρουνόπουλο
  • Κοκορέτσι

 

Αυτές τις γιορτινές ημέρες, ο «Κούλης» μάς προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις παραδοσιακές γεύσεις που αναδεικνύουν την ποιότητα και τη φρεσκάδα των υλικών που χρησιμοποιεί αλλά και την εξαιρετική υπηρεσία ψησίματος.

 

Όποιος επιθυμεί, μπορεί επίσης να φέρει το δικό του αρνί, αφού το ψητοπωλείο αναλαμβάνει το ψήσιμο του, εξασφαλίζοντας ότι θα είναι όσο πιο νόστιμο γίνεται.

 

Για παραγγελίες : 22210 85967

Insta: koulis_xalkida

Οδηγός Γεύσης