ADVERTORIAL

 

Καθώς το καλοκαίρι στην Ελλάδα μας καλεί να απολαύσουμε ταξίδια, βουτιές, ηλιοβασιλέματα και στιγμές ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους μας, η Samba Coffee Roasters είναι εδώ για να συνοδεύσει αυτές τις όμορφες στιγμές με το αγαπημένο μας ρόφημα.

 

Ανακαλύψτε τα νέα σημεία της Samba Coffee Roasters σε όλη την Ελλάδα με τη βοήθεια του παρακάτω χάρτη και απολαύστε τους μοναδικούς καφέδες της όπου κι αν βρίσκεστε. Ας αφήσουμε αυτό το καλοκαίρι να γεμίσει με άρωμα καφέ και ανεμελιά, δημιουργώντας αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για χρόνια.

 

Βρείτε τις τοποθεσίες μέσω του Google Maps χάρτη πατώντας εδώ.

 

Samba Coffee Roasters

 

Με περισσότερα από 40 χρόνια στο ενεργητικό της, η Samba Coffee Roasters έχει αποδείξει την αξία και τη διαχρονικότητά της. Η αυθεντική και φρέσκια προσέγγιση της εταιρείας όσον αφορά τον καφέ και την επαφή με το κοινό, σε συνδυασμό με τη δέσμευσή για ποιότητα και εκπαίδευση, την καθιστά μία από τις κορυφαίες εταιρείες καφέ στη χώρα μας.

 

Μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις από κοντά την αγάπη τους για τον καφέ στο flagship κατάστημά τους στο Samba Coffee Roasters The Shop στο Κολωνάκι και το Samba Coffee Roasters Crossroads στην Πανόρμου ή μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, όπου σε περιμένει ένα ταξίδι στον κόσμο του specialty coffee μέσω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων.

 

Samba Coffee Roasters

www.sambacafe.gr

Τηλ.: 2105745786

Email: [email protected]

Οδηγός Γεύσης