To Solo Gelato έχει ιστορία που ξεπερνά τις επτά δεκαετίες. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει προσφέρει γλυκές στιγμές σε πολλές γενιές, αποτελώντας αγαπημένο σύμμαχο στα καλοκαίρια μας. Οι γεύσεις του μας κάνουν να χαμογελάμε πλατιά από ευχαρίστηση.

 

Κάθε κυπελλάκι είναι μια έκρηξη δροσιάς, φτιαγμένη από αγνές πρώτες ύλες και βασισμένη στην παραδοσιακή συνταγή χειροποίητου παγωτού που κληροδότησε ο παππούς στον Νίκο Χριστογεώργο. Ο Νίκος, ως εκπρόσωπος της τρίτης γενιάς, παραμένει πιστός στις ίδιες αξίες.

 

Στα Solo Gelato όλα δημιουργούνται από φρέσκο γάλα, φρούτα και premium ξηρούς καρπούς. Η παρασκευή κάθε παγωτού ξεκινά από το μηδέν, χωρίς έτοιμα μείγματα ή συντηρητικά.

 

Solo Gelato

 

Οι φετινές γεύσεις που δεν πρέπει να χάσεις περιλαμβάνουν τη σαγηνευτική Amarcord, με amarena, μπισκότο amaretto και λευκή σοκολάτα, την πλούσια Mozart με αμύγδαλο, φιστίκι και σοκολάτα, και την εκλεκτή Almond Caramel Crunch με τραγανό αμύγδαλο, λευκή σοκολάτα και βελούδινη καραμέλα. Για μια απόλυτη κουταλιά φρεσκάδας, μπορείς να επιλέξεις τις σορμπέ επιλογές από καλοκαιρινά φρούτα, όπως πεπόνι, ροδάκινο και φράουλα.

 

Με πολλή αγάπη, φροντίδα και μεράκι, ο Νίκος, ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα και του πρωτοστάτη παππού του, έχει καταφέρει να οδηγήσει το Solo Gelato στην κορυφή, κατακτώντας την πρώτη θέση σε πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα παγωτού.

 

Ευτυχώς, το αγαπημένο gelato spot βρίσκεται σε διάφορα σημεία της Ελλάδας για να μπορούμε να απολαμβάνουμε τις γεύσεις του όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στον τόπο των διακοπών μας. Άλλωστε, το καλοκαίρι δεν γίνεται να μην συνοδεύεται από αυτό το παγωτό.

 

www.sologelato.gr

Facebook: sologelato.gr

Instagram: solo_gelato

Χαλάνδρι, Γλυφάδα, Κυψέλη, Πλάκα, Πεύκη, Αγ. Παρασκευή, Λαύριο, Παγκράτι, Σαντορίνη (Φηρά & Οία), Κρήτη (Ηράκλειο & Αγ. Νικόλαος), Πόρτο Χέλι, Πάρος (Νάουσα), Κέρκυρα, Ρόδος (Φαληράκι), Πύλος (Γιάλοβα)

Οδηγός Γεύσης