Τα Divine Sessions του JuJu Bar & Restaurant και ο Pepper 96.6 κάνουν στάση στη Νέα Ορλεάνη

Το ολοκαίνουργιo bar/ restaurant του Divani Caravel ετοιμάζει ένα γευστικό και μουσικό ταξίδι στον αμερικάνικο νότο

The LiFO team, 8.3.2019 | 16:55

Το JuJu Bar & Restaurant, από την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου και κάθε μήνα, καλωσορίζει στον ατμοσφαιρικό του χώρο τα Divine Sessions, σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό, Pepper 96.6.

 

Έχοντας κερδίσει φανατικό κοινό από τον Νοέμβριο που έκανε πρεμιέρα στην αθηναϊκή σκηνή, το ολοκαίνουργιo JuJu Bar & Restaurant μας προσκαλεί σε μουσικά και γευστικά ταξίδι στον κόσμο.

 

Επόμενος σταθμός, την Πέμπτη 14 Μαρτίου λίγο μετά τις 7 θα είναι η Νέα Ορλεάνη, με δείπνο, γευστικά bites στο bar, signature cocktails και ιδιαίτερες μουσικές από τον Κοσμά Δεβελέγκα, παραγωγό και DJ του Pepper 96.6. Γευστικά και πολύχρωμα, τα signature cocktails θα σας εντυπωσιάσουν. Επιλέξτε ανάμεσα στα Rodriguez Sour, Rosita & Mardi Gras Margarita.

 

Μπορείτε να τα δοκιμάσετε ως early dinner cocktails, ή να τα συνοδεύσετε με τις γευστικές μπουκιές που δημιούργησε ο σεφ, όπως Spicy Crispy Chicken Drumsticks με Ταμπάσκο, Σαλάτα Coleslaw με Μαυροκούκι & Ξινόμηλο, New Orleans Σάντουιτς με Γαρίδες, Spicy Mayo Αβοκάντο, Πίκλες Αγγουριού & Ξινολάχανο Taco με pulled beef, Spicy Mayo, Αβοκάντο, λάιμ & φρέσκο κόλιανδρο.

 

Info
Πέμπτη 14 Μαρτίου
Ώρα: 19:00
Juju Bar & Restaurant, Divani Caravel
Λ.Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα
Πληροφορίες & Κρατήσεις: 210720700
Instagram: #thedivinesessions @jujubarrestaurant