Όταν μιλάμε για street food, έχουμε στο μυαλό μας την ταχύτητα: πεινάς, παραγγέλνεις, τρως. Ναι, αλλά πίσω από αυτήν τη διαδικασία κρύβεται πολύωρη προετοιμασία, υπομονετικό μαγείρεμα και πολλές πολλές χειροποίητες παρασκευές, ώστε αυτό που θα φτάσει στα χέρια σου να είναι πραγματικά απολαυστικό.

 

Στην περίπτωση του Tarantino είναι γνωστό ότι κάθε μπέργκερ έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία που ξεκινά με την επιλογή των υλικών, τη δημιουργία των διαφορετικών σος και των άλλων συνοδευτικών και φτάνει μέχρι τον συνδυασμό των γεύσεων σε συνταγές που θα σε εκπλήξουν. Το burger house που όλοι γνωρίσαμε στο Κουκάκι βρήκε πλέον και μια θέση στο Παγκράτι, το μικρό του «αδελφάκι». Εδώ θα βρεις όλα τα Tarantino classics για να πάρεις μαζί σου σε take away κι αυτό σημαίνει πως οι επιλογές είναι συγκεκριμένες, αλλά όλες άκρως λαχταριστές.

 

Tarantino: Απολαμβάνουμε τα κλασικά και αγαπημένα μπέργκερ του στο take-away spot του Παγκρατίου.
Το burger house που όλοι γνωρίσαμε στο Κουκάκι βρήκε πλέον και μια θέση στο Παγκράτι.

 

Το Hangover burger είναι must try για κάθε στιγμή, και όχι μόνο για hangover. Περιλαμβάνει μπιφτέκι από 100% μοσχαρίσιο κιμά Black Angus, τσένταρ, τραγανό μπέικον, ντομάτα, iceberg, αυγό τηγανητό και την περίφημη Tarantino burger sauce. Το Philly Steak σού δίνει την υπέρτατη απόλαυση μιας αριστοτεχνικής μοσχαρίσιας ταλιάτας με τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια και bbq sauce – αν δοκιμάσεις, γίνεσαι φανατικός. Και, φυσικά, το απλό και κλασικό όσο δεν πάει Cheeseburger – γιατί όσο πιο απλή η γεύση, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά. Τo Tarantino, όταν ξεκίνησε, έδωσε μια υπόσχεση την οποία τηρεί μέχρι σήμερα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό στη γεύση και στην ποιότητα: #burgersforthepeople και στο σποτ του Παγκρατίου.

 

Tarantino: Απολαμβάνουμε τα κλασικά και αγαπημένα μπέργκερ του στο take-away spot του Παγκρατίου.
Το Philly Steak με μοσχαρίσια ταλιάτα, τσένταρ, καραμελωμένα κρεμμύδια και bbq sauce.

 

Δημητρακοπούλου 17, Κουκάκι / Ευφράνορος 8, Παγκράτι
tarantino.gr, Facebook: Tarantino Burgers Athens, Instagram: tarantinoathens

 

Οδηγός Γεύσης