Ο καιρός ζέστανε, ο νους μας ταξιδεύει στα Σαββατοκύριακα μακριά από την πόλη και είμαστε πανέτοιμοι να χαρούμε την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου. Οι υποχρεώσεις μπαίνουν στην άκρη και τη θέση τους παίρνει η διασκέδασή μας. Μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας, επί της λεωφόρου Κηφισίας, μας περιμένει ένας κήπος διαφορετικός από τους άλλους.

 

Το Taste Garden του Golden Hall επέστρεψε δυναμικά και μέχρι τις 27 Ιουλίου μάς περιμένει να δοκιμάσουμε signature πιάτα, εναλλακτικές street food επιλογές, γευστικά μπέργκερ, δροσιστικά κοκτέιλ και ροφήματα από τα πιο δημοφιλή καφέ και εστιατόρια του εμπορικού κέντρου. Δεν μπορούσαμε παρά να το επισκεφθούμε για το πιο γευστικό ταξίδι του καλοκαιριού.

 

Taste Garden
Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Ξεκινήσαμε τη βόλτα μας νωρίς το απόγευμα και πρώτες στάσεις μας ήταν η καντίνα των Starbucks για να απολαύσουμε ένα παγωμένο ρόφημα Refresha με γλυκό μάνγκο και dragonfruit και μια αφράτη μίνι βάφλα και τo Flocafé Espresso Room για μια δροσιστική λεμονάδα με τζίντζερ ή ροδάκινο. Συνεχίσαμε με τα ιδανικά summer snacks, τη χορταστική πίτσα μαργαρίτα και τη γρανίτα φράουλα από την καντίνα των everest exclusive, και το ελαφρύ κουσκούς bowl με γουακαμόλε, πάντα συνδυασμένο με την all time classic Margarita από τα T.G.I Fridays.

 

Taste Garden

 

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν, βέβαια, και οι street food επιλογές, όπως το λαχταριστό hot dog και τα βαφλάκια με σοκολάτα από την καντίνα του Cultivos Coffee, ενώ για όσους θέλουν μια πιο ελληνική πινελιά στο γεύμα τους, στο Δε Μιτ Μπόιζ θα βρουν ζουμερά σουβλάκια και κεφτεδάκια με πατάτες τηγανητές. Στο Τυροκομείο Κωσταρέλου την τιμητική τους έχουν τα εκλεπτυσμένα ελληνικά προϊόντα, όπως τα χωνάκια με διαφορετικές ποικιλίες γραβιέρας –εμείς ξεχωρίσαμε αυτή με το θυμάρι και το πράσινο πιπέρι– σε συνδυασμό με ροζέ, λευκό ή ημίγλυκο κρασί. 

 

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, αλλά και την Κυριακή 14/07 από τις 19:00, το σκηνικό συμπληρώνεται με τη Live μπάντα του Taste Garden και τις μοναδικές μελωδίες της!

 

Ωράριο λειτουργίας: 

Δευτέρα - Παρασκευή 17:00 - 22:00

Σάββατο 14:00 - 21:00

Κυριακή 14/7 14:00 - 21:00

 

Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι, 210 6803450

www.goldenhall.gr

Facebook: Μy Golden Hall

Instagram: mygoldenhall

Οδηγός Γεύσης