Το καλοκαίρι στην Αθήνα γίνεται μια απολύτως δροσιστική εμπειρία που θα ανακαλύψεις σε όλα τα TGI FRIDAYS™. Τα ολοκαίνουργια Tiki Waikiki cocktails έφτασαν και σε καλούν σε ένα Tiki Summer που μοιάζει με τροπικό ταξίδι.

 

Τρεις φανταστικές, σούπερ δροσιστικές προτάσεις έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και προσγειώνονται κατευθείαν στην μπάρα των TGI FRIDAYS™, μοιράζοντας πολύχρωμη απόλαυση μέσα από αναπάντεχους συνδυασμούς φρούτων και premium αποσταγμάτων. Το Havana Wave, φτιαγμένο με ένα αναζωογονητικό μείγμα από Havana Club Especial, Sourz Apple Liqueur, Skinos Mastiha Spirit, τζίντζερ, φρέσκο χυμό lime, ροδάκινο, νέκταρ αγαύης και Elemakule Tiki® Bitters σε παρασύρει σαν κύμα του ωκεανού στις ακτές της Αβάνας.

 

Στο Paradise Beach θα βρεις το δικό σου κομμάτι του παράδεισου με έναν μαγευτικό συνδυασμό από Havana Club Aejo 3 Aos, Malibu®, ανανά, γάλα καρύδας, κεράσι και φρέσκο χυμό lime, ενώ το Pineapple Ginger Splash σε προκαλεί να χαθείς μέσα στη γευστική αρμονία του ανανά και του τζίντζερ –το γλυκό και το πικάντικο ισορροπούν τέλεια–, καθώς το τελείωμα από premium ρούμι Havana Club Aejo 7 Aos, falernum liqueur και φρέσκο χυμό λεμονιού σε οδηγεί σε μια δροσιστική βουτιά.

 

Tiki Summer στα TGI FRIDAYS™

 

Φυσικά, οι μείξεις που ήδη έχουμε λατρέψει, όπως το Passion Mojito και το Caribbean Rum Punch, θα κάνουν και φέτος την εμφάνισή τους, ενώ τα old school Zombie και Mai Tai Royal δεν λείπουν από τη λίστα με τα tiki cocktails, και μάλιστα με summer twists που κερδίζουν τους φαν του είδους. 

 

Με ένα μοναδικό pairing από τα νέα μεξικάνικα πιάτα, όπως το χορταστικό Chicken Al Pastor ή την Puebla Chicken Quesadilla που μπαίνουν στη μέση για όλη την παρέα, το Tiki Summer γίνεται μια εμπειρία που δεν μπορείς να χάσεις, είτε βρίσκεσαι στην πόλη, στο κατάστημα του Φλοίσβου, απολαμβάνοντας τον θαλασσινό αέρα, είτε στις δροσερές αυλές της Κηφισιάς ή της Γλυφάδας στα νότια.  

 

Η απόλυτη καλοκαιρινή απόλαυση έχει τον τροπικό αέρα του Tiki Summer και βρίσκεται στα TGI FRIDAYS™ που ξέρουν πώς να δημιουργήσουν αξέχαστα summer vibes, κάνοντας κάθε στιγμή να μοιάζει με μια ηλιόλουστη απόδραση. 

 

Tiki Summer στα TGI FRIDAYS™

 

www.fridays.gr 

Facebook: TGI Fridays Greece

Instagram: @tgifridaysgr

Tik Tok: tgifridaysgr

Οδηγός Γεύσης