Θυμάσαι τη μαμά σου να σε ρωτάει κάθε πρωί «τι θα φας για πρωινό;» Γιατί οι μαμάδες πάντα ήξεραν ότι αυτό το γεύμα είναι το πιο σημαντικό και πρέπει να έχει την ανάλογη προσοχή.

 

Εμείς πήραμε το breakfast και το κάναμε brunch για να το απολαμβάνουμε ακόμα περισσότερο, αλλά στις γεύσεις πάντα αναζητούμε εκείνη τη σπιτική φροντίδα που θυμίζει την κουζίνα του σπιτιού μας. Το Umama στην Ηλιούπολη ξέρει πολύ καλά να καλύπτει αυτή την ανάγκη με πιάτα brunch που σερβίρονται καθημερινά 10:00-14:00 και ετοιμάζονται με μπόλικη αγάπη και τα πιο αγνά υλικά που ακολουθούν την εποχικότητα. 

 

Umama
Το Umama στην Ηλιούπολη ξέρει πολύ καλά να καλύπτει αυτή την ανάγκη με πιάτα brunch που σερβίρονται καθημερινά 10:00-14:00 και ετοιμάζονται με μπόλικη αγάπη και τα πιο αγνά υλικά που ακολουθούν την εποχικότητα. Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Γλυκές και αλμυρές προτάσεις που δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητο και κυρίως πεινασμένο. Το αντίθετο μάλιστα, ό,τι κι αν επιλέξεις, το Umama θα σου το προσφέρει γενναιόδωρα, σαν τη μαμά που πάντα σου γέμιζε το πιάτο μην τυχόν «και δεν χορτάσει το παιδί».

 

Πρέπει να ξεκινήσεις από το English Βreakfast με τηγανητά αυγά πάνω σε φέτες μπριός, γραβιέρα, λουκάνικο, μπέικον και μανιτάρια ή τα Eggs Benedict με αυγά ποσέ, μπέικον, χειροποίητη hollandaise και σχοινόπρασο. Για όσους αναζητούν τις γλυκές γεύσεις, τα pancakes του Umama είναι άκρως λαχταριστά και πολύ πιθανόν να μην μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στα pancakes apple & cinnamon ή στα pancakes white chocolate & caramel – και τα δύο συνοδεύουν τέλεια τον καφέ σου, ένα specialty blend που σε ξυπνάει με τον καλύτερο τρόπο. 

 

Umama
Στο Umama θα βρεις γεύσεις που θα σε ενθουσιάσουν όλη την ημέρα –θα λατρέψεις τα μπέργκερ του– αλλά και μια διάθεση φιλοξενίας που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε έναν χώρο εντελώς δικό σου! Φωτ.: Γιώργος Ξανθινάκης/ LIFO

 

Δεν λείπουν οι healthy προτάσεις –Fitness ομελέτα με ασπράδια, yogurt bowls ή protein smoothie– για όσους προσέχουν τη διατροφή και την υγεία τους. Στο Umama θα βρεις γεύσεις που θα σε ενθουσιάσουν όλη την ημέρα –θα λατρέψεις τα μπέργκερ του– αλλά και μια διάθεση φιλοξενίας που σε κάνει να αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε έναν χώρο εντελώς δικό σου!

 

Ανδρέα Παπανδρέου 7, Ηλιούπολη, 211 0135158 

 

Facebook: UMAMA

 

Instagram: umama_athens

Οδηγός Γεύσης