Veganissima: Το Amaya Itameshi Cuisine φιλοξενεί την πιο Vegan Τσικνοπέμπτη της πόλης
Για όσους θέλουν να σουβλίσουν εναλλακτικά στο Μικρολίμανο.
Το Amaya - Itameshi Cuisine στο Μικρολίμανο, το πρώτο Itameshi εστιατόριο στην Ελλάδα, ανανεώνει ήθη και έθιμα και προσκαλεί την Τσικνοπέμπτη 24/2 τους vegan lovers σε μια ημέρα-ωδή στην χορτοφαγία.
Το νέο αγαπημένο εστιατόριο του Πειραιά γιορτάζει αλλιώς την Τσικνοπέμπτη, με ένα ξεχωριστό vegan menu που έχει επιμεληθεί ο chef Χρύσανθος Μανωλόπουλος με ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις, αποδεικνύοντας ότι η χορτοφαγία δεν είναι απλά μια παγκόσμια τάση, αλλά άποψη και τρόπος ζωής.
O Kώστας Σκάρλας, που γνωρίζουμε από το φημισμένο ιταλικό εστιατόριο Alpino του Παλαιού Φαλήρου, μας παρουσιάζει το Amaya, το νέο του γαστρονομικό εγχείρημα στο Μικρολίμανο, συστήνοντας μας την διεθνώς ανερχόμενη κουζίνα Itameshi που συνδυάζει το ιταλικό με το ιαπωνικό στοιχείο.
Το Amaya αγαπάει τις νέες τάσεις και δίνει μια άλλη οπτική και χαρακτήρα στην Τσικνοπέμπτη, καλώντας όλους τους vegan lovers να γιορτάσουν την ξεχωριστή αυτή μέρα.