Wine & Dine με το Κτήμα Χρυσοχόυ

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στο Κλίμα Κλήμα

LIFOTEAM 3.2.2015 | 13:59

 

Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια προτείνουν:

 

Το καπνιστό χέλι Γείτονα με πουρέ παντζάρι, σαγκουίνι και ξίδι από ρόδι θα συνοδεύσει το λευκό Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου από 100% Πρικνάδι

 

Το κρασάτο χοιρινό Στρεμένου με δαμάσκηνα βρασμένα σε ξινόμαυρο και σάλτσα από το ίδιο κρασί θα απογειωθεί με τη Νάουσα Χρυσοχόου (ερυθρό 2011);

 

Το κρασάτο μοσχαράκι με πουρέ πατάτας θα συνοδέψει το ερυθρό Κτήμα Χρυσοχόου (100% Ξινόμαυρο) (2008)

 

Θα κλείσουμε με μους σοκολάτα με μαριναρισμένους χουρμάδες

 

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

21:00

Τιμή: 30 € το άτομο

Κρατήσεις στο 210 60 96 786