3.2.2015 | 13:59
Ο οινολόγος Δημήτρης Χατζηνικολάου με τον σεφ Χριστόφορο Πέσκια προτείνουν:
Το καπνιστό χέλι Γείτονα με πουρέ παντζάρι, σαγκουίνι και ξίδι από ρόδι θα συνοδεύσει το λευκό Πρεκνιάρικο Χρυσοχόου από 100% Πρικνάδι
Το κρασάτο χοιρινό Στρεμένου με δαμάσκηνα βρασμένα σε ξινόμαυρο και σάλτσα από το ίδιο κρασί θα απογειωθεί με τη Νάουσα Χρυσοχόου (ερυθρό 2011);
Το κρασάτο μοσχαράκι με πουρέ πατάτας θα συνοδέψει το ερυθρό Κτήμα Χρυσοχόου (100% Ξινόμαυρο) (2008)
Θα κλείσουμε με μους σοκολάτα με μαριναρισμένους χουρμάδες
Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015
21:00
Τιμή: 30 € το άτομο
Κρατήσεις στο 210 60 96 786