Στο οινομαγειρείο του Θέμη και του Γιάννη στην Ηλιούπολη θα γευτείτε ξεχωριστούς μεζέδες, που η πινελιά του μάγειρα τούς κάνει να ξεχωρίζουν. Δοκιμάστε οπωσδήποτε γύρο κοτόπουλο, που η σος γουασάμπι τον απογειώνει, αλλά και σαλάτα ντομάτα με τσαλαφούτι και κουλούρι Θεσσαλονίκης. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο ζωντανή μουσική σε λαϊκές, έντεχνες και ρεμπέτικες αποχρώσεις συνοδεύει το φαγητό.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon