Dracula

Το πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα του Bram Stoker «Dracula» μεταφέρεται από 16 Μαΐου και για 10 μόνο παραστάσεις, στη σκηνή του θεάτρου «Χώρος».

LIFOTEAM 16.5.2019 | 00:00

Το πολυδιαβασμένο μυθιστόρημα του Bram Stoker «Dracula» μεταφέρεται από 16 Μαΐου και για 10 μόνο παραστάσεις, στη σκηνή του θεάτρου «Χώρος», από τον Θοδωρή Ελευθεριάδη, ο οποίος θα επιχειρήσει να μεταφέρει στο κοινό τη σκοτεινή ατμόσφαιρα της φανταστικής αυτής ιστορίας του κόμη Dracula, χρησιμοποιώντας εντυπωσιακά «εφέ» που θα κάνουν ακόμα πιο ρεαλιστική την εμπειρία αυτή για το κοινό.

 

Υπόθεση
Ο νεαρός συµβολαιογράφος Τζόναθαν Χάρκερ ταξιδεύει στα Καρπάθια Όρη στο Κάστρο του Κόμη Δράκουλα , προκειµένου να οριστικοποιήσει την πώληση ενός σπιτιού στο Λονδίνο για λογαριασµό του. Το κάστρο όμως είναι μια διαβολική παγίδα, χειρότερη κι από την ίδια την Κόλαση. Λίγες μέρες αργότερα ο Κόμης Δράκουλας επιβιβάζεται στο πλοίο ''Δήμητρα''μαζί με 50 κιβώτια χώμα και φτάνοντας στο Λονδίνο σπέρνει τον τρόμο μέσα από μια αλυσίδα μακάβριων γεγονότων. Ο Δρ. Βαν Χέλσινγκ όμως κρατά το κλειδί της σωτηρίας της ανθρωπότητας και η φρικιαστική αλήθεια που αποκαλύπτει είναι πιο τρομακτική από κάθε εφιάλτη.

ΠΟΤΕ16/05/2019 - 02/06/2019
ΠΟΥΧΩΡΟΣ
ΣυγγραφέαςBram Stoker
ΣκηνοθεσίαΘοδωρής Ελευθεριάδης
ΧορογραφίαΚατερίνα Αμπλιανίτη
ΠαίζουνΘανάσης Τσεκούρας, Δημοσθένης Ελευθεριάδης, Γιώργος Γεροντιδάκης κ.α.
Άλλοι συντελεστέςΣκηνικά: Θοδωρής Ελευθεριάδης, Κοστούμια: Βασιλική, Μαλλή Φωτισμοί: Γιώργος Φωκιανός
Οδηγός Θεάτρου