Το ιστορικό θέατρο «Αλάμπρα» της Στουρνάρη ανοίγει ξανά

Μετονομασμένο πλέον σε «Alhambra Art Theatre», το ιστορικό θέατρο του κέντρου ανακαινίστηκε και επαναλειτουργεί.

LIFOTEAM 11.10.2019 | 18:40

Το ιστορικό θέατρο «Αλάμπρα» της οδού Στουρνάρη 53 που παρέμενε για χρόνια κλειστό ανέλαβαν να επαναλειτουργήσουν οι νέοι του ιδιοκτήτες και παραγωγοί Βάσια Παναγοπούλου και Δημήτρης Αγγελόπουλος, μετονομάζοντάς το σε «Alhambra Art Theatre».

 

Το ανακαινισμένο θέατρο, του οποίου την ανακατασκευή υπογράφει ο αρχιτέκτονας Πάνος Πετρίδης, θα ανοίξει την αυλαία του από τη νέα θεατρική σεζόν 2019 – 2020. Έχει χωρητικότητα 425 θέσεων και εύκολη πρόσβαση για άτομα με αναπηρίες.


Ο χώρος του φουαγιέ που επικοινωνεί με τον εξώστη και μπορεί να φιλοξενήσει μουσικές παραστάσεις, stand up comedies, εικαστικές βραδιές και διαφόρων ειδών εκδηλώσεις αλλά και ως χώρος για καφέ, κρασί και ποτό πριν τις παραστάσεις και όχι μόνο.


Θεατρικό ποδαρικό στην κεντρική σκηνή του Alhambra Art Theatre από Παρασκευή έως και Κυριακή θα κάνει το έργο του Ζώρζ Φεϋντώ, «Ξενοδοχείον ο Παράδεισος», που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Βάσιας Παναγοπούλου και Πάνου Αμαραντίδη, διασκευή Πάνου Αμαραντίδη και μετάφραση Βάσιας Παναγοπούλου με ένα θίασο που απαρτίζεται από τους: Γιώργο Παρτσαλάκη, Βάσια Παναγοπούλου, Κώστα Αποστολάκη, Κώστα Φλωκατούλα, Τζένη Διαγούπη, Βασίλη Κούκουρα, Χρύσα Κλούβα, Παναγιώτη Καρμάτη και τον Παντελή Καναράκη. Συμμετέχουν: Νένα Δρογγίτη, Ηλιάνα Καλυμνάκη, Μαρίνα Μάλλιου

 

Το ιστορικό θέατρο «Αλάμπρα» της Στουρνάρη ανοίγει ξανά
To lobby του θεάτρου.


Τα δευτερότριτα στην κεντρική σκηνή του Alhambra Art Theatre θα παίζεται ο μονόλογος «Τζόρνταν» των Ανν Ρέϋνολντς και Μόιρα Μπουφίνι, που μετέφρασε ο Μάριος Πλωρίτης, με την Μαρία Κορινθίου να υποδύεται την τραγική ηρωίδα Σίρλεϋ Τζόουνς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Αϊβάζη. Στη παράσταση συμμετέχουν με τις φωνές τους ο Τάσος Νούσιας και ο Γιάννης Αϊβάζης.


Τα Σαββατοκύριακα το μεσημέρι η κεντρική σκηνή του Alhambra Art Theatre θα φιλοξενεί δύο παιδικές παραστάσεις: -«Στρουμφάκια: Επιχείρηση Στρουμφίτσα»: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι αγαπημένοι ήρωες σε ένα μαγικό show. Από τις 24 Νοεμβρίου και για περιορισμένες παραστάσεις, οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν μια μοναδική στρουμφοεμπειρία, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ήρωες.

 

Οι αυθεντικές μασκότ της Στρουμφίτας και του Μπαμπαστρούφ θα υποδέχονται τους θεατές στην είσοδο του Alhambra Art Theatre και θα φωτογραφίζονται μαζί τους. - «Μάγια η Μέλισσα». Η αγαπημένη φίλη των παιδιών, έρχεται ξανά κοντά μας από τις 24 Νοεμβρίου, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πριν την παράσταση, τους θεατές θα υποδέχονται στην είσοδο οι μασκότ της Μάγιας και του αγαπημένου της φίλου Βίλλυ.


Επιπλέον θεατρικές και μουσικές παραστάσεις του Alhambra Art Theatre θα ανακοινωθούν κατά την διάρκεια της σεζόν.

 

Info
Alhambra Art Theatre (Θέατρο «Αλάμπρα»)
Στουρνάρη 53, Αθήνα 104 32
Τηλέφωνα: 210 5220120 -1
Facebook
Instagram
alhambra-art-theatre.gr
Κρατήσεις & Προπώληση εισιτηρίων εδώ.