Καζιμίρ και Καρολίνα

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης

LIFOTEAM 25.2.2016 | 14:00

 

O Τεχνοχώρος Cartel παρουσιάζει από αύριο το έργο «Καζιμίρ και Καρολίνα», μία τραγωδία της ανεργίας, του Έντεν Φον Χόρβατ σε σκηνοθεσία Δημοσθένη Παπαδόπουλου. Με αφορμή την πρεμιέρα της επίκαιρης αυτής θεατρικής παράστασης, η LiFO εξασφάλισε 20 διπλές προσκλήσεις για τους αναγνώστες της. 

 

Για να διεκδικήσετε μία από τις προσκλήσεις, στέλνετε email μέχρι και την Παρασκευή 26/2 (13.00) στο [email protected] με θέμα "Καζιμίρ και Καρολίνα" γράφοντας: α) Ονοματεπώνυμο, β) Κινητό τηλέφωνο, γ) Περιοχή.

 

Είκοσι (20) τυχεροί θα κερδίσουν μετά από κλήρωση από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της παράστασης που θα γίνει την Παρασκευή 26/2 στον Τεχνοχώρο Cartel στις 9 μ.μ.

 

Καζιμίρ και Καρολίνα

 

Λίγα λόγια για την παράσταση:

 

Ο Καζιμίρ κι η Καρολίνα ζουν σε κάποιον τόπο, σε κάποια εποχή, στα χρόνια της Κρίσης. Ξεκινάνε να πάνε στη γιορτή, δεν θα φτάσουν όμως ποτέ, καθώς πολύ γρήγορα θ' ανακαλύψουν ότι η αγάπη τους ήταν μέχρι ενός σημείου. Ενώ ο Καζιμίρ έχει μείνει άνεργος και βουλιάζει στο θυμό και την αυτολύπηση, η Καρολίνα ονειρεύεται να βελτιώσει τη ζωή της και ν' ανέβει μερικά σκαλοπάτια στη σκάλα της κοινωνικής ανέλιξης. Γύρω της, σαν καρουζέλ του λούνα παρκ, περιστρέφονται φιλόδοξοι υπάλληλοι, διευθυντές και σύμβουλοι, κορίτσια που πουλάνε την συντροφιά τους για να βγάλουν το ενοίκιο, ένας μικροκακοποιός και η καταθλιπτική φίλη του. Ανάμεσα στο όνειρο και την ωμή πραγματικότητα, η Καρολίνα θα αναρριχηθεί κι ύστερα θα κατρακυλήσει πίσω στην όχθη των ηττημένων της καθημερινότητας. Ποιος φταίει; Οι άνθρωποι που είναι κακοί; Όχι, οι άνθρωποι δεν είναι ούτε καλοί, ούτε κακοί, λέει ο Χόρβατ. Απλώς με την οικονομική κρίση αναγκάζονται να γίνουν λίγο περισσότερο εγωιστές.

 

Καζιμίρ και Καρολίνα

 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


 

Συντελεστές

Σκηνοθεσία – Διασκευή – Μουσική Επιμέλεια:Δημοσθένης Παπαδόπουλος

Σκηνικά – Κοστούμια:Kenny MacLellan

Φωτισμοί:Σάκης Μπιρμπίλης

Βίντεο: Χρήστος Δήμας

Φωτογραφίες: Ζωή Πυρίνη

Βοηθός Σκηνοθέτη: Στεφανία Βλάχου

Διεύθυνση Παραγωγής: Φαίη Τζήμα

 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Ελεονώρα Αντωνιάδου, Ευτυχία Γιακουμή, Μάνος Καζαμίας, Ιουστίνα Ματιασέκ, Βασίλης Μπισμπίκης, Ιάσονας Παπαματθαίου, Μαρία Σκαφτούρα, Παναγιώτης Σούλης, Στέλιος Τυριακίδης

 

Παραστάσεις: Από 26 Φεβρουαρίου , κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή στον Τεχνοχώρο CARTEL

Ώρα Έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:€12, €8 (μειωμένο), €5 (ατέλειες/ανέργων)

Διάρκεια: 110 Λεπτά

Προπώληση: Viva.gr

Τηλ. Επικοινωνίας & Κρατήσεων: 693 98 98 258(14:00-21:00)

Web: https://www.facebook.com/carteltexnoxoros / www.carteltexnoxoros.com