Την Παρασκεύη 8 Μαρτίου στις 22.00 θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια ιδιαίτερη multimedia μουσική παράσταση στην Ενδορφίνη. Στο Liquid Music Ensemble το παρελθόν συναντά το παρόν μέσα από το δεξιοτεχνικό παίξιμο μουσικών οργάνων και ηχητικών χαλιών από όλο τον κόσμο.

Από την Αυστραλία στην Ελλάδα και στη Μέση Ανατολή, ο ήχος αυτών των οργάνων παίρνει μια άλλη διάσταση καθώς ενισχύονται από ηλεκτρονικούς φουτουριστικούς ήχους. Την ίδια στιγμή, video προβάλλουν εικόνες που δημιουργούν την αίσθηση της συνεχόμενης ροής. Οι εικόνες προβάλλονται στο σώμα μιας χορεύτριας, που λειτουργεί σαν οθόνη και με αυτό τον τρόπο μεταμορφώνονται σε εικονικά/virtual κουστούμια. Η μουσική, ο χορός και οι εικόνες αλληλεπιδρούν και καταλήγουν να μιμούνται την ροή και τη δόνηση του νερού. Κάθε καλλιτέχνης συμμετέχει με ένα μοναδικό προσωπικό τρόπο σε αυτή την κατ’ ουσία αυτοσχεδιαστική παράσταση.

 

Συνδυάζοντας διαφορετικά στυλ αυτοσχεδιασμού, έτσι όπως προέρχονται από το Βυζάντιο, την Ινδία, τους Aboriginal αλλά και την jazz, με το σύγχρονο χορό και video art προβολές, ο θεατής έχει μια σπάνια ευκαιρία να βυθιστεί σε ένα παράλληλο σύμπαν και να απολαύσει μια μοναδική αυτοσχεδιαστική performance.

Οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν είναι Έλληνες μουσικοί που ζουν στην Ελλάδα καθώς και καλλιτέχνες που ζουν στη Νέα Υόρκη.

 

Κατά αλφαβητική σειρά είναι οι:

Nana Simopoulos: sitar, didgeridoo, κιθάρες, φωνητικά, ableton live (for digital loops & samples)

Δημήτρης Βασιλάκης: σαξόφωνο

Βάσω Δημητρίου: κιθάρες, μπουζούκι, τζουράς, loops

Μάνος Λούτας: κοντραμπάσο

Ιωάννα Μιτσόγλου: drums, κρουστά

Η χορεύτρια/χορογράφος: Caryn Heilman

ΠΟΤΕ08/03/2013 - 08/03/2013
ΠΟΥΕνδορφίνη
Οδηγός Θεάτρου