Νατάσα, δείξε μας τι κάνεις like στο instagram;

Η Νατάσα Παπανδρέου υποδύεται στο ΚΕΤ μια πριγκίπισσα που το σκάει για να γλιτώσει από έναν προαποφασισμένο γάμο. Χωρίς να το ξέρει, ερωτεύεται αυτόν που προσπαθεί να αποφύγει.

The LiFO team, 14.3.2018 | 12:53

-Μερικά πράγματα που θα ήθελες να ξέρει κάποιος για σένα;

Παίζω πιάνο. Είναι το πρώτο πράγμα που λέω επειδή η σχέση μου με τη μουσική κρατάει από τότε που ήμουν παιδί. Στην εφηβεία, όποτε ένιωθα πίεση, έπαιζα πιάνο και ξεχνιόμουν.

 

Όχι ότι έχω τις απίστευτες γνώσεις, αλλά μέχρι σήμερα μπορώ να περάσω πολλές ώρες αυτοσχεδιάζοντας. Άλλες φορές διασκευάζω τραγούδια για το κέφι μου κι άλλες επιμένω να βγει εκφραστικά σωστό και με ροή ένα κομμάτι, συνήθως κλασικό. Με έχει βοηθήσει πολύ και στη δουλειά μου αυτό. 

 

Μαθαίνω παρκούρ. Ξεκίνησα το καλοκαίρι πέρσι με μια ομάδα όπου εννοείται υπάρχουν προπονητές. Μου αρέσει πολύ αυτό το άθλημα. Μου αρέσει που έχει τεχνική, ελευθερία, πλαστικότητα στην κίνηση, έχει πρόκληση, είναι σε εξωτερικό χώρο και δεν είναι ανταγωνιστικό. Επίσης, μου αρέσει που είναι ένα γενναίο άθλημα και αυτή η αίσθηση ότι κάπου προσπαθώ να φτάσω, μου δίνει πολλή χαρά όταν το καταφέρνω!

 

Έχω ένα γάτο τον Νίντζα. Είναι 6 μηνών, είναι πολύ όμορφος και ο πιο τρυφερός και αστείος γάτος στον κόσμο.

 

Νατάσα, δείξε μας τι κάνεις like στο instagram;
"Μαθαίνω παρκούρ. Μου αρέσει που έχει τεχνική, ελευθερία, πλαστικότητα στην κίνηση, έχει πρόκληση, είναι σε εξωτερικό χώρο και δεν είναι ανταγωνιστικό."

 

-Πώς θα περιέγραφες την παράσταση «Λεόντιος και Λένα»;

Είναι μια προσεγμένη δουλειά και μία πρόταση. Δεν είναι μόνο ότι συνυπάρχουν αρμονικά τα live videos με τα πολυφωνικά τραγούδια που μάθαμε, τα φώτα, τα κοστούμια, το μακιγιάζ αλλά ότι έχουν λόγο ύπαρξης και εξυπηρετούν το έργο ως κείμενο, ως δραματουργία και ταυτόχρονα τη ματιά του Παντελή (σ.σ. Φλατσούσης). Ο Παντελής επέμεινε στον λόγο του Μπίχνερ και είναι πολύ ωραίο που την ίδια στιγμή άφησε χώρο να γεννηθούν πράγματα, τα αξιοποίησε και τα καθοδήγησε.

 

Προσωπικά, απολαμβάνω πολύ και τον ρόλο μου (σ.σ. κάνει τη Λένα). Μέχρι στιγμής είναι ο πιο κοντινός στον χαρακτήρα μου ρόλος. Κάτι έντονα δικό μου ακουμπάει τα «θέλω» αυτού του χαρακτήρα, όπως και ο τρόπος με τον οποίο τα διεκδικεί.

 

Νατάσα, δείξε μας τι κάνεις like στο instagram;
Λεόντιος και Λένα. Φωτο: Yiannis Gizmo Bereris

 

-Ποια ταινία έχεις δει πιο πολλές φορές στη ζωή σου;

Το Mulholland Drive του Ντέιβιντ Λιντς. Ονειρική ατμόσφαιρα, σχόλιο για το θέαμα, ευαίσθητες ψυχοσυνθέσεις, αισθησιασμός, η μουσική του Badalamenti... Βασανιστικά προσπαθώ να κάνω συνδέσεις για να βρω μια λύση στον υποσυνείδητο γρίφο της ταινίας και την ίδια στιγμή αφήνομαι να απολαύσω το γοητευτικό της κόσμο.

 

-Δείξε μου τα τρία τελευταία like που έκανες στο instagram.

(Η Νατάσα είναι στο instagram με το όνομά της: natasapapandreou)

 

Νατάσα, δείξε μας τι κάνεις like στο instagram;

 

Νατάσα, δείξε μας τι κάνεις like στο instagram;

 

Νατάσα, δείξε μας τι κάνεις like στο instagram;
"Αυτή η φωτογραφία είναι από τα γενέθλια του φίλου μου του Ηλία που μου έκανε έκπληξη στην πρεμιέρα της παράστασης".

 

-Ποιο είναι το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που έχεις κάνει;

Νιώθω ότι δεν έχω κάνει κάτι το ριψοκίνδυνο.

 

-Ποια είναι η καλύτερη είδηση που άκουσες τελευταία;

Ένας φίλος μου από τη Γαλλία μού έλεγε ότι στην Γκρενόμπλ, την πόλη του, έχουν βγάλει και διακινούν ένα καινούργιο τοπικό νόμισμα που ονομάζεται «le cairn». Η λέξη βγαίνει από το παιχνίδι που παίζουν τα παιδιά στην παραλία στοιβάζοντας τις πέτρες τη μία πάνω στην άλλη και φτιάχνοντας έναν πύργο.

 

Μου φάνηκε δυναμική αυτή η πρωτοβουλία των ανθρώπων. Ανεξάρτητα από το αν πάει καλά ή όχι, γιατί απ’ ό,τι καταλαβαίνω είναι σε δοκιμαστικό στάδιο η διακίνηση του νομίσματος, σίγουρα είναι μια πιο δυναμική στάση από το να εξαρτώνται οι πολίτες μιας περιοχής από τα πλάνα των πολιτικών, που, καλώς ή κακώς, εξυπηρετούν άλλα συμφέροντα.

 

Info: Λεόντιος & Λένα, έως 27/4, Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων, Κύπρου 91Α & Σικίνου 35Α, Κυψέλη, Πέμ.-Παρ. 21:00, εισ.: 5-10 ευρώ

Οδηγός Θεάτρου