Όταν έχω εσένα

Μονόλογοι και πολλή μουσική από τον Σταμάτη Κραουνάκη και την Σπείρα Σπείρα.

LIFOTEAM 25.10.2013 | 00:00

Στο πρώτο μέρος όλη η σύγχρονη Ελλάδα σε δέκα μικρούς μονόλογους, απ τη ζωή στη σκηνή,την πλημμυρισμένη, από παλιά δοκιμασμένα και καινούργια τραγούδια γραμμένα από τον Σταμάτη Κραουνάκη και τον συνεργάτη του Άρη Βλάχο. Άνθρωποι της διπλανής πόρτας με κοινό παρανομαστή την απελπισία και την πίστη «δεν θα το βάλουμε κάτω, θα πιάσουμε τη ζωή απ' τα κέρατα». Χιούμορ, σουρεαλισμός, εμβληματική  γλώσσα. Στο δεύτερο μέρος ο Κραουνάκης επιλέγει τα πιο αγαπημένα του τραγούδια για να τραγουδήσουν όλοι. 

Τις Πέμπτες μετά την παράσταση όλοι οι συντελεστές της θα συναντιόμαστε στο πατάρι του τρίτου ορόφου στο χώρο του εστιατορίου, με τους θεατές μας. Επίσης με μαθητές, σπουδαστές ωδείων και δραματικών σχολών, συνθέτες, πολιτικούς αναλυτές, γελοιογράφους, μπλόγκερς, ανθρώπους των social media και εκλεκτούς καλεσμένους, για να συζητάμε για την πολιτική και την τέχνη, με κοινό φαγητό και κρασί. Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα- Σπείρα ευελπιστούν μέσα από αυτές τις συναντήσεις να γεννηθούν καινούργια έργα που θα πάρουν το δρόμο στο κοινό.

Φαγητά και ποτά θα τα' χει βάλει τ' αφεντικό πολύ φτηνά. Όσοι θέλετε να μείνετε στην κουβέντα, απλά κρατήστε το απόκομμα του εισιτηρίου σας.Το πάρτι ανοίγει κι άλλο. Η παράσταση αρχίζει στις 8 μ.μ. άρα το επάνω meeting κατά τις 11.15 μ.μ.

 

Τιμή φαγητού: 5 ευρώ

Τιμή κρασιού: 2 ευρώ, ποτά 6 ευρώ

 

 

ΠΟΤΕ25/10/2013 - 13/04/2014
ΠΟΥΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΣυγγραφέαςΔημήτρης Μανιάτης, Φώτης Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Κραουνάκης
ΣκηνοθεσίαΣταμάτης Κραουνάκης
ΧορογραφίαΤατιάνα Μύρκου
ΠαίζουνΣπείρα Σπείρα
Οδηγός Θεάτρου