7.3.2012 TV & Media O αστειότερος άνθρωπος στο Twitter έχει πάντα δίκιο. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ 7.3.2012 «Μου συμβαίνει συχνά: όταν άνθρωποι αρχίζουν να μου μιλούν, μου 'ρχεται να κλικάρω το “skip intro!”» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ
7.3.2012 Ιδέες NEA ΣΤΗΛΗ: Περί εξομοιώσεως και οχτάποδος ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΥΛΗ 7.3.2012 Η Σαρακοστή, οι Χαιρετισμοί, ο Παπουτσής, ο Κάστρο, ο Ιούλιος Βερν και η... μυλωνού. Από την Κική Νουρέγιεφ, δια χειρός Γιάννη Ξανθούλη. ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΞΑΝΘΟΥΛΗ
7.3.2012 Il Postino Il Postino ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 7.3.2012 Το Il Postino είναι ουσιαστικά ένα αυθεντικό, ιταλικό οινομαγειρείο, cozy και προσιτό. Με τα αλλαντικά να κρέμονται, ως είθισται, πάνω από την κουζίνα, με καρτ ποστάλ και παλιές διαφημίσεις ιταλικών προϊόντων στους τοίχους και το δικό του κρασί. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
7.3.2012 Pandeli restaurant Pandeli restaurant ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 7.3.2012 Από τον πατέρα στον γιο και τώρα στα εγγόνια του μεγάλου μάγειρα Παντελή, ο οποίος το 1900 διατηρούσε το διασημότερο εστιατόριο στην Κων/πολη. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
7.3.2012 Βύνη Βύνη ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 7.3.2012 Σχεδόν 20 χρόνια δίπλα στο μετρό Συγγρού-ΦΙΞ, η Βύνη παραμένει σταθερή στις αξίες της κλασικής μπιραρίας, με περισσότερες από 120 ετικέτες αλλά και με φοβερά πιάτα που μπορούν να συνοδεύσουν ιδανικά την μπίρα σας. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
7.3.2012 Κυψέλη Κυψέλη ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 7.3.2012 Ολοκαίνουργιος all day χώρος με δυνατό χαρτί δύο υπέροχες λιχουδιές: τους γνήσιους ελληνικούς λουκουμάδες και το γιαούρτι (φρέσκο ή παγωτό), που συνοδεύονται με περισσότερα από 30 toppings. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
7.3.2012 Safka Safka, όπως (καλό) φαγητό ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ 7.3.2012 Η Marika Koskinen είναι φωτογράφος. Πριν από 20 χρόνια είχε έρθει από την χώρα της, τη Νορβηγία, στην Ελλάδα και τελικά έμεινε. Το φιλόδοξο όνειρό της ήταν να στήσει ένα εστιατόριο με την κουζίνα της πατρίδας της. ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
7.3.2012 Διάφορα Starfax ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ 7.3.2012 Oι Κριοί θα γίνουν πάλι όμορφοι και οι Παρθένοι θα ξαναβρούν το μπρίο και το κέφι τους. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΗ ΑΓΟΡΑΚΗ
7.3.2012 Ημερολόγια Κουζίνας Όταν τα it girls μαγειρεύουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ 7.3.2012 Όταν τα it girls μαγειρεύουν ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΙΧΑΗΛ
7.3.2012 Verbatim Verbatim ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΔΟΥΜΑΝΗ 7.3.2012 Οι δηλώσεις της εβδομάδας ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΟ ΔΟΥΜΑΝΗ
7.3.2012 Lgbtqi+ «Γιε μου, είμαι γκέι» ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ 7.3.2012 Το Όσκαρ του Κρίστοφερ Πλάμερ «φωτίζει» ένα αρχετυπικό ταμπού. ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΟΔΩΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ
7.3.2012 Αθήνα Δίτροχες επιλογές....ζωής ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 7.3.2012 Τι ποδήλατο να προτιμήσω και γιατί; ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
7.3.2012 Θέατρο Ντιμπέιτ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΟΕΣΣΑ ΜΕΤΑΞΑ 7.3.2012 Η Γιούλα Μπούνταλη εμπνέεται από τις ερωτευμένες γυναίκες του Ντ.Χ. Λόρενς και χτίζει μια εξαιρετική παράσταση. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΟΕΣΣΑ ΜΕΤΑΞΑ
7.3.2012 Βγες έξω επιτέλους Με τον Παύλο Παυλίδη στο στούντιό του ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΒΑΛΛΑΤΟ 7.3.2012 Espadas de Madera. ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΒΑΛΛΑΤΟ
7.3.2012 Βιβλίο «Η φήμη έφτασε, κολυμπώντας σαν κύκνος...» ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ 7.3.2012 Ρομαντική και αντισυμβατική μέχρι τέλους, η Άννα Αχμάτοβα πέρασε στο ποιητικό πάνθεον, τολμώντας ν’ αψηφήσει το σοβιετικό καθεστώς κι ας ήταν, καθώς έγραφε, η ποίησή της μονάχα «ένα πεφταστέρι στο σκοτάδι». ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΤΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ