10.1.2020 Πριν την αποχώρηση Μπορούμε να γελάσουμε με τον ναζισμό; ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ 10.1.2020 Κριτική για την παράσταση «Πριν την αποχώρηση» του Τόμας Μπέρνχαρντ στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ
11.12.2019 Ελλάδα «Πυρετός» σε επενδύσεις υποδομών φυσικού αερίου ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ 11.12.2019 Ο στόχος για απολιγνιτοποίηση της ενέργειας έως το 2028 που έθεσε η κυβέρνηση έχει φέρει σε πρώτο πλάνο στα επενδυτικά σχέδια των ηλεκτροπαραγωγών της χώρας, εκτός από τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, και το φυσικό αέριο. ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ
10.12.2019 Ελλάδα Η ΔΕΗ, οι ιδιώτες και το μοίρασμα της αγοράς ρεύματος ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ 10.12.2019 Έντονος ο ανταγωνισμός στη λιανική αγορά ηλεκτρικής ενέργειας, όπου δραστηριοποιούνται πλέον περισσότεροι από 20 πάροχοι. ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ
9.12.2019 Ελλάδα Oι έρευνες για υδρογονάνθρακες στην Ελλάδα ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ 9.12.2019 Η Ελλάδα, με καθυστέρηση πολλών ετών, μπήκε στο «παιχνίδι» της έρευνας για παραγωγή υδρογονανθράκων. ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ
2.12.2019 Παρουσιάσεις εστιατορίων ΦΙΤΑ: Ένα παλιό καφενείο στον Νέο Κόσμο μετατράπηκε σε ένα αντισυμβατικό εστιατόριο Νίκη Μηταρέα 2.12.2019 Δοκιμάσαμε το μενού του νέου εστιατορίου που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει γίνει talk of the town. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
30.11.2019 Ελλάδα Στο φουλ οι ανεμογεννήτριες για το 2030 ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ 30.11.2019 Τα μηνύματα για επενδύσεις σε αιολική ενέργεια στην Ελλάδα είναι εδώ και καιρό ενθαρρυντικά, παρά το περίπλοκο ρυθμιστικό περιβάλλον. ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΡΑΤΣΑ
28.11.2019 Γεύση Τραβόλτα Ψαροταβέρνα: Σπάνιες πρώτες ύλες, εμπνευσμένες συναντήσεις 28.11.2019 Ο σεφ Βαγγέλης Λιάκος και ιδιοκτήτης της αγαπημένης ψαροταβέρνας στο Περιστέρι εξηγεί πώς έφερε τη γεύση του ψαριού στο αστικό περιβάλλον της Αθήνας.
27.11.2019 Γεύση Από την Κίνα και την Ιαπωνία μέχρι τη μεσόγειο: 4 αθηναϊκά μαγαζιά με ξεχωριστές γευστικές επιλογές 27.11.2019 Όμορφοι χώροι, ζεστή ατμόσφαιρα και ποικιλία γεύσεων
26.11.2019 Γεύση Η ελληνική κουζίνα πρωταγωνιστεί σε αυτά τα 6 μαγαζιά 26.11.2019 Γεύσεις από την Ελλάδα και παρεΐστικο κλίμα είναι τα δύο στοιχεία που ξεχωρίζουν σε αυτά τα μαγαζιά
26.11.2019 Γεύση Στην Cookoovaya η σοφία κρύβεται στην αυθεντική απόλαυση 26.11.2019 O σεφ Σπύρος Λιάκος και ιδιοκτήτης ενός από τα πιο ζωντανά εστιατόρια του κέντρου περιγράφει τη φιλοσοφία της γευστικής εμπειρίας στην Cookοοvaya
24.11.2019 Γεύση 8 all day εστιατόρια με επιλογές για όλα τα γούστα 24.11.2019 Καφές, σνακ και brunch το πρωί, γεύμα και δείπνο αργότερα: Αυτά τα εστιατόρια έχουν κάτι καλό να προσφέρουν όλες τις ώρες της ημέρας
23.11.2019 Γεύση 6 εστιατόρια για fine dining στην Αθήνα 23.11.2019 Αγαπημένες επιλογές για ξεχωριστές γαστρονομικές βραδιές
23.11.2019 Τι λένε οι αναγνώστες Η λεπτή γραμμή της δημοκρατίας και ένα γράμμα σ’ εσένα που φοβάσαι 23.11.2019 Οι αντιδράσεις που δημιούργησαν τα άρθρα και τα posts μας την περασμένη εβδομάδα.
23.11.2019 Θέατρο Κριτική για το «Πριν την αποχώρηση» του Μπέρνχαρντ: Μπορούμε να γελάσουμε με τον ναζισμό; Λουίζα Αρκουμανέα 23.11.2019 Κριτική για την παράσταση «Πριν την αποχώρηση» του Τόμας Μπέρνχαρντ στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας, σε σκηνοθεσία Νίκου Μαστοράκη. ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ
23.11.2019 Γεύση Oι νέες τάσεις στο αθηναϊκό φαγητό: Vegan τυριά και μπιφτέκια, delivery γλυκών, πίτσα και grill houses 23.11.2019 Όλα τα γαστρονομικά νέα που συζητάμε και δοκιμάζουμε στην πόλη τους τελευταίους μήνες.