5.5.2021 Γεύση Ποιο είναι το ιδανικό brunch; 4 food bloggers απαντούν Μερόπη Κοκκίνη 5.5.2021 Ρωτήσαμε τέσσερις ελληνίδες food bloggers να μας περιγράψουν το brunch των ονείρων τους. Τι περιέχει, με ποιους το μοιράζονται και πού το βρίσκουν. ΜΕΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
23.2.2020 Γεύση Οι νέες τάσεις στο αθηναϊκό brunch Γεωργία Παπαστάμου 23.2.2020 Γιαπωνέζικα φουσκωτά pancakes, ποιοτικά pastries και ψωμιά, drag brunch και πολλά ακόμα συνθέτουν τον νέο χάρτη της αγαπημένης συνήθειας των Αθηναίων. ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ
22.2.2020 Living Τρία pet shops της Αθήνας όπου το κατοικίδιό σου θα περάσει καλύτερα κι από εσένα ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 22.2.2020 Τα τελευταία χρόνια τα pet shops της πόλης δεν είναι αυτοί οι αδιάφοροι χώροι με τσουβάλια από στοιβαγμένες τροφές. Αντιθέτως, είναι χώροι με πρωτότυπο ντιζάιν, ιδιαίτερη αισθητική και προσφέρουν πληθώρα υπηρεσιών. ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
22.2.2020 Urban Culture Urbana: Πώς θα ήταν μια πόλη σχεδιασμένη από γυναίκες; ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ 22.2.2020 Μια πρωτοβουλία από αρχιτεκτόνισσες, πολεοδόμους, εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς επιστήμονες, εντοπίζει τις ανισότητες στον δημόσιο χώρο και κάνει κινήσεις για να ξεπεραστούν. ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ
22.2.2020 Τι λένε οι αναγνώστες Οι μισθοί-χαρτζιλίκι, ο Γιάννης Οικονομίδης και ένα αλίμονο στους γέρους 22.2.2020 Οι αντιδράσεις που δημιούργησαν τα άρθρα και τα posts μας την περασμένη εβδομάδα.
21.2.2020 Έντμοντ Μοναχική κάθοδος στην κόλαση ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ 21.2.2020 Η Μαριάννα Κάλμπαρη σκηνοθετεί το έργο του Ντέιβιντ Μάμετ στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ
21.2.2020 Κριτική θεάτρου «Έντμοντ» στο Θέατρο Τέχνης: Μοναχική κάθοδος στην κόλαση Λουίζα Αρκουμανέα 21.2.2020 Η Μαριάννα Κάλμπαρη σκηνοθετεί το έργο του Ντέιβιντ Μάμετ στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης. ΛΟΥΙΖΑ ΑΡΚΟΥΜΑΝΕΑ
21.2.2020 Μουσική O Metaman συνεργάζεται με τη Λένα Πλάτωνος σε έναν δίσκο ηλεκτρονικής αστικής ποίησης Μαρία Παππά 21.2.2020 Το «Iρίνα» είναι ο πρώτος σημαντικός ελληνικός ηλεκτρονικός δίσκος για το 2020 – κι έχει εντυπωσιακό εξώφυλλο. ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
21.2.2020 Γεύση Πού θα απολαύσεις τέλειο brunch αυτό το Σαββατοκύριακο - 17 προτάσεις 21.2.2020 Χρήσιμος οδηγός με τα καλύτερα brunch menus της Αθήνας.
20.2.2020 Β. Στεργίου Πειράζει που φρικάρω με το Instagram; ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ 20.2.2020 Δεν είναι περίεργο να βλέπω ανθρώπους που ξέρω να βγαίνουν βίντεο ενώ τρώνε; Γιατί να δω το φαγητό τους; Δεν είναι κάτι πολύ προσωπικό; Νιώθω σαν να βάζω τα δάχτυλά μου μέσα στο πιάτο τους. Μετά μου πετάγονται γνωστοί μου, γυμνοί ή ημίγυμνοι. Γιατί; ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
20.2.2020 Γεύση Mon Κulur: Μια συνταγή γνησιότητας που ξαναζωντανεύει τον φούρνο της γειτονιάς 20.2.2020 Όχι μόνο μια σειρά από γευστικά προϊόντα με κορυφαίο το κουλούρι σε διάφορες εκδοχές, αλλά και μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιστορία που έχει γραφτεί με πολλή αγάπη από δυο αδέλφια.
20.2.2020 Do the right thing Μην πετάς τα παλιά σου αντικείμενα, δώρισέ τα στη Ρέτο MEΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ 20.2.2020 Τα μέλη του συλλόγου Ρέτο, πρώην τοξικοεξαρτημένα άτομα που απεξαρτήθηκαν, παραλαμβάνουν από τα σπίτια μας τα παλιά μας αντικείμενα, τα αναπαλαιώνουν ή τα ανακατασκευάζουν και τα διαθέτουν προς πώληση. MEΡΟΠΗ ΚΟΚΚΙΝΗ
20.2.2020 Γεύση Ντίνος Στεργίδης: «Το ελληνικό κρασί δεν έχει εχθρούς παρά μόνο φίλους» Νίκη Μηταρέα 20.2.2020 Ο πρωτεργάτης της οινοδημοσιογραφίας στην Ελλάδα και ιδρυτής της ετήσιας έκθεσης ελληνικών κρασιών «Οινόραμα» μιλά στη LiFO με αφορμή τη φετινή διοργάνωση που κλείνει αισίως 26 χρόνια επιτυχημένης πορείας. ΝΙΚΗ ΜΗΤΑΡΕΑ
19.2.2020 Βιβλίο Τι γυρεύει ο Φρόυντ στην Ακρόπολη; Τίνα Μανδηλαρά 19.2.2020 Ερευνώντας εκ νέου το κείμενο του Φρόυντ για την επίσκεψή του στην Ακρόπολη, ο Ηλίας Παπαγιαννόπουλος επιχειρεί μια άκρως πρωτότυπη θεωρητική περιήγηση και μια νέα «ψυχαναλυτική αρχαιολογία». ΤΙΝΑ ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ
19.2.2020 Βασιλική Σιούτη Η βουλιμία του Ταγίπ Ερντογάν, το προσφυγικό και η αμυντική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ 19.2.2020 Η ελληνική κυβέρνηση αμήχανη παρακολουθεί την Τουρκία να διεκδικεί τον υποθαλάσσιο πλούτο των ελληνικών νησιών, ελπίζοντας κάθε φορά να μην προχωρήσει κι άλλο. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ