Νικόλας Αντωνίου - «Εξυγίανση Λογικής»

Ο Νικόλας Αντωνίου μας προσκαλεί να περιηγηθούμε στον ζωγραφικό του κόσμο, και να παρακολουθήσουμε ένα διάλογο μεταξύ καλλιτέχνη και καμβά.

LIFOTEAM 25.9.2013 | 00:00

 

Όπως όλοι οι διάλογοι, κάποτε εξελίσσονται σε έντονο κλίμα και άλλοτε σε ήρεμο, κάποτε η συζήτηση καταλήγει κάπου και άλλοτε όχι. Όπως ο καλλιτέχνης βρίσκει την ουσία στην μεταξύ του απόσταση με τον τελάρο, έτσι και ο θεατής θα βρει την ουσία στην απόσταση που τον χωρίζει με ένα έργο, στον διάλογο δηλαδή που θα αναπτύξει με αυτό που βλέπει. Στόχος του Νικόλα είναι να επικοινωνήσει το έργο του με το κοινό

Ο Νικόλας Αντωνίου μας λέει: «Η ασχολία μου με τα εικαστικά και κυρίως με τη ζωγραφική, ξεκίνησε χωρίς πραγματικά να γνωρίζω πού θα με οδηγούσε. Με τη πάροδο του χρόνου η ασχολία αυτή έγινε ανάγκη. Ξοδεύοντας πολύ χρόνο σε αυτό χωρίς να γνωρίζω το γιατί και χωρίς συγκεκριμένους στόχους, απλά με μια αθώα και τυφλή εμπιστοσύνη στη ζωγραφική συνειδητοποίησα πως αυτές οι μικρές αλλά τεράστιες στιγμές ικανοποίησης, ηρεμίας, αλλά και η προσωπική μου εξέλιξη ως άνθρωπος μέσα από την δημιουργική διαδικασία της ζωγραφικής ήταν υπέρ αρκετά για να αφοσιωθώ πλήρως σε αυτό.»

 

Κυριακή, Δευτέρα: κλειστά ή κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού

Αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος

Λεμπέση 4 & Μακρυγιάννη, Αθήνα | metro Ακρόπολη

Τηλέφωνο 211 182 38 18

www.technohoros.org

[email protected]

 

ΠΟΤΕ25/09/2013 - 19/10/2013
ΠΟΥΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός