Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών της Σαγκάης στην Αθήνα

Μια μεγάλη έκθεση σύγχρονης ζωγραφικής Κινέζων καλλιτεχνών από τη Σαγκάη.

LIFOTEAM 16.10.2014 | 00:00

Το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Εικαστικών Καλλιτεχνών Σαγκάης διοργανώνει μεγάλη έκθεση σύγχρονης ζωγραφικής Κινέζων καλλιτεχνών από τη Σαγκάη, με τίτλο: Έκθεση Εικαστικών Καλλιτεχνών της Σαγκάης στην Αθήνα

 

Την εκδήλωση υποστηρίζει η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Η έκθεση αποτελεί τη συνέχεια μιας πετυχημένης πολιτιστικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Κίνα και θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, στην αίθουσα «Νίκος Κεσσανλής», με την παρουσίαση 85 έργων σύγχρονης ζωγραφικής από τη Σαγκάη. Πρόκειται για ζωγραφικά έργα διαφορετικών θεμάτων και τεχνοτροπιών (λάδια, χαρακτικά, υδατογραφίες κ.ά.) από 80 αναγνωρισμένους, αλλά και νέους ανερχόμενους Κινέζους καλλιτέχνες.

 

Η έκθεση θα εγκαινιαστεί την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014, στις 8 μ.μ. παρουσία αντιπροσωπείας 6 Κινέζων καλλιτεχνών που θα επισκεφτούν τη χώρα μας ειδικά για αυτό το καλλιτεχνικό γεγονός. Την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, στις 12 π.μ. θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση και συζήτηση με τους καλλιτέχνες σχετικά με τη «Σύγχρονη ζωγραφική στη Σαγκάη».

ΠΟΤΕ16/10/2014 - 25/11/2014
ΠΟΥΑΝΩΤΑΤΗ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Οδηγός Τέχνες & Πολιτισμός